Romanul si arabul…

Un român avea un vecin arab. Într-o dimineaţă, plângea românul de mama focului. Arabul îl întrebă: – De ce plângi, măi? – Mi-a murit capra… – Lasă, măi, uite dau la tine bani, iei altă capră. Zis şi făcut. A doua zi, plângea românul şi mai tare. – Acuma de ce mai plângi? – Păi, dacă nu-mi murea capra, acuma nu aveam două?

Vezi si…
La ora de istorie discută despre al II-lea război mondial. Învăţătoarea întreabă: – A murit cineva din familia cuiva atunci? Vasile spune: – Bunicul meu a murit lângă Berlin, într-o tabără mai mică de concentrare. Învăţătoarea: – Îmi pare rău, copii ridicaţi-vă, să ţinem 2 minute de comemorare. Trec cele două minute de comemorare, Bulă ia cuvântul: – Şi bunicul meu a murit la Auschwitz. Învăţătoarea: – Condoleanţele mele, copii, comemorare de 5 minute! După cele 5 minute, învăţătoarea întreabă: – Bulă, aş putea afla cum a murit bunicul tău? – Desigur. S-a îmbătat ca un porc şi a căzut din turnul de veghere.

Vezi si…
Ion vede o pancarda langa un avion pe care scrie ca pilotul respectiv ofera plimbari ieftine cu avionul. Ion – Cat luati pentru o plimbare cu avionul ? Pilot – 10 lei pentru 5 minute. Ion – Mi se pare prea mult. Pilotul se gandeste putin si zice : Pilot – Uite, eu va iau in avion si daca pe durata celor 5 minute nu tipi nici tu nici sotia nu trebuie sa-mi platiti cei 10 lei. Ion – Deacord. Se urca cei doi in avion. Pilotul decoleaza si executa numeroase acrobatii periculoase in aer , dupa 5 minute acesta aterizeaza si striga catre Ion : Pilot – Felicitari, nu ma asteptam sa rezistati. Ion – Nu a fost greu dar recunosc ca eram cat pe aci sa tip cand a cazut Maria din avion.

Loading...