5 beneficii ale ceaiului

Cafeina este sănătoasă și ajută corpul în diverse moduri. Cu toate acestea, nu este indicat să bei prea multe căni de cafea, însă poți consuma mai mute căni de ceai. Iată toate beneficiile ceaiului pe care trebuie să le știi, ca să vezi că se poate și fără cafea.

Ceaiul negru ajută la digestie

Când simți disconfort abdominal, nu te arunca direct la medicamente. Încearcă o cană fierbinte de ceai negru, cu un strop de lămâie. Combinația asta ajută în caz de balonare, gaze sau diaree.

Ceaiul verde te ajută să arzi calorii

Ceaiul verde îmbunătățește metabolismul. Un metabolism bun înseamnă o mai bună ardere a caloriilor. Indiferent de dietă și de stil de viață, ceaiul verde te poate ajută să fii mai în formă.

Ceaiul verde ajută în caz de Sindrom al Intestinului Iritabil

Dacă suferi de această condiție sau pur și simplu au intestinele sensibile, ceaiul verde ajută foarte mult la diminuarea senzație de disconfort.

Ceaiul de lămâie ajută în caz de răceală

Dacă tot e sezonul și suntem mai predispuși la răceli, e bine să ai și tu la îndemână ceaiul de lămâie. Sigur, există o grămadă de combinații de plante recomandate în caz de răceală, dar trece și ceaiul de lămâie pe listă. Vei fi surprins de efectele sale.