A câştigat la loto 27 de milioane de lire sterline. Ce a decis să facă cu banii

Margaret Loughrey a câştigat la loterie nu mai puţin de 27 de milioane de liere sterline şi a promis că va dona 26 de milioane. Femeia din Strabane, Irlanda de Nord, era şomeră atunci când a câştigat la loterie. Ea susţine că a donat deja 13,5 milioane de lire sterline.

Ea declarat pentru Sunday Life că va folosi cei 12,5 milioane de lire pentru a îmbunătăţi oraşul natal. Femeia de 48 de ani a ales să nu cheltuiască banii pe case şi maşini scumpe , ci să investească banii în afaceri locale pentru a ajuta localnici.

„Imediat cum am câştigat banii am zis că o să donez o bună parte din ei. Deja am donat jumătate din ei. Tot timpul am zis că o să păstrez doar 1 milion pentru mine”, a declarat ea.

A achiziţionat un complex istoric pe care vrea să-l transforme într-un complex turistic şi ar vrea să cumpere un business park cu mai multe clădiri care a fost închis recent. Şi-a cumpărat şi o casă de vacanţă în Portugalia, menţionând că Irlanda de Nord va rămâne tot timpul casa ei.

Înainte de câştig era şomeră şi primea 58 de lire pe săptămână, iar viaţa i s-a schimbat când a cumpărat un bilet loto. „Ştiu cum e să nu ai nimic de aceea vreau să împărtăşesc noua mea bogăţie”, a mai spus ea.

 

Citeste si:
O femeie a câștigat din greșeală 5 milioane de dolari la Loto cu un bilet pe care nu a vrut să îl cumpere. Ce i-a făcut vânzătorul femeii și cum s-a întâmplat totul

O femeie din Statele Unite s-a ales cu un bilet de loterie pe care nu dorea să îl cumpere și a câștigat 5 milioane de dolari.

Oksana Zaharov, în vârstă de 56 de ani din Edgewater, New Jersey, a declarat reprezentanţilor Loteriei din New York că vânzătorul de la un magazin din Manhattan i-a oferit din greşeală un bilet răzuibil în valoare de 10 dolari în locul unuia de 1 dolar.

„Când vânzătorul mi-a dat biletul greşit mi-a părut aşa de rău încât am decis să merg mai departe şi să îl cumpăr”, a spus Zaharov.

Femeia nu a acordat atenţie biletului de loterie şi l-a răzuit abia după câteva săptămâni.

„Am folosit biletul pe post de semn de carte timp de câteva săptămâni înainte de a mă hotărî să-l răzuiesc”, a mărturisit ea.

Decizia de a cumpăra biletul pe care nu-l dorea de fapt s-a dovedit a fi corectă deoarece Zaharov a câştigat astfel un premiu în valoare de 5 milioane de dolari.

„Nu câştig niciodată nimic. Eram sigură că biletul era fals. Abia când l-am adus la birou am aflat că era real”, a adăugat femeia.

Zaharov a declarat că banii câştigaţi îi va folosi pentru o vacanţă cu familia în Bahamas dar şi pentru viitorul copiilor săi. „Ei vor beneficia de o educaţie fără împrumuturi”, a spus aceasta.

Sursa: observator.tv preluat de pe onlinenews.ro