A găsit un ou mare și negru, i-a plăcut și l-a ținut în casă. Dar peste 45 de zile a crezut că leșină când a văzut că ieșea ceva uriaș din el! „Așa ceva n-am văzut de când sunt!” Incredibil peste ce dăduse

Charlotte Harrison este mama a trei copii și a cumpărat un ou ciudat pe internet. Era un ou de Emu, însă partea incredibilă a fost aceea că, apoi, timp de 45 de zile, a și clocit oul, iar pasărea „s-a născut” pe data de 5 ianuarie 2017. L-au botezat Kevin… De atunci, Kevin o urmărește pe mamă peste tot prin apartamentul lor de trei camere fiindcă el crede că femeia a mama lui.

Harrison a declarat pentru The Sun: „Am avut atât de mare grijă de ou încât simțeam nevoia să îl protejez pe Kevin, asta probabil fiindcă am avut grijă de el în perioada de incubație, iar procesul e similar cu cel al unei nașteri. Iar sentimentul e reciproc, mă urmărește peste tot, crede că sunt mama lui”.

Bucuria a durat doar 15 zile, femeia postase pe internet un clip cu mica ei minune, iar cineva a raportat-o la autorități. Femeii i s-a spus că apartamentul ei nu este un mediu bun pentru a crește un emu, deoarece aceștia pot ajunge și la înălțimea de 1,8 m și pot cântări 64 de kilograme, ba mai mult, pot trăi chiar și 20 de ani și uneori poate deveni agresiv cu oamenii, sau îi poate considera parteneri sexuali.

Înțelegând argumentele, Harrison, cu lacrimi în ochi, a renunțat la Kevin, cel mai mic pui al ei. Iată mai multe imagini despre acest caz ciudat:

Pentru cei care nu știu, un emu arată cam așa la maturitate:

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii au primit o scrisoare de la o fetiță de 9 ani, au citit-o, dar când au văzut o bancnotă de 50 de lei îndesată înăuntru, au înlemnit. Și-au dat seama și au fugit, ce a urmat i-a îngrozit
Un polițist care-și cumpără gogoși poate părea ceva banal, dar pentru Brooke, o fetiță de 9 ani, scenariul acesta va fi unul pe care-l va ține minte toată viața. Brooke stătea la rând, încercând să cumpere gogoși, dar când a ajuns la casier, a descoperit că nu are destui bani.

Totuși, exista în spatele ei un străin cu inimă mare, agentul de poliție Chad. Iar ceea ce a urmat a fost o serie de evenimente în lanț care pur și simplu au topit inimile oamenilor. Chad a spus casierului că va plăti el pentru fată, iar Brooke, surprinsă de gest, a fugit repede din magazin după ce și-a primit gogoșile.

Dar când a ajuns acasă, s-a gândit mai bine și a decis să scrie o scrisoare în care să mulțumească secției de poliție din cartierul ei! În scrisoare a pus și o bancnotă de 10 dolari, fiindcă atât costaseră gogoșile. Polițiștii au fost atât de mișcați de gestul fetei încât au pus mână de la mână și i-au cumpărat un card pentru jucării în valoare de 50 de dolari.

Dar ce a făcut fata cu cardul i-a surprins și mai mult: l-a dăruit unei campanii care se ocupă cu strângerea de jucării pentru copiii ai căror părinți nu își pot permite. Familia lui Brooke spune că fata a acționat de una singură. Acum, această fetiță de 9 ani a devenit un model pentru comunitatea din care face parte!

sursa: femina.ro