Au adoptat o fetiţă de toată frumuseţea. Nici prin gând nu i-a trecut că, în secunda în care o va întâlni pe mama ei biologică, va avea şocul vieţii! Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. Era..

Formau o familie, dar își doreau un copil, medicul le-a spus că nu puteau avea unul, așa că au adoptat o fetiță superbă, dar nici prin gând nu i-a trecut că în momentul în care o va întâlni pe mama ei biologică va avea un șoc uriaș. Iată o poveste care pare desprinsă din filmele SF, dar e cât se poate de reală.

Walt avea 10 ani atunci când spune că a avut un vis ciudat: şi-a văzut fiica, undeva în viitor… Ştia până şi ce nume avea să poarte aceasta: Chloe. În aceeași perioadă, Walt s-a mutat, împreună cu familia, într-un nou cartier. Acolo el a devenit prieten cu o fetiță de aceeași vârstă, Annie. În foarte scurt timp ei au devenit cei mai buni prieteni. Cu trecerea anilor, prietenia lor a devenit ceva mult mai profund și s-a transformat în dragoste, de aceea s-au căsătorit.

Se pare că într-o zi Annie i-a spus lui Walt că vrea o familie, că vrea o fetiță pe care să o cheme Chloe, Walt a fost foarte fericit, acesta era și numele lui preferat!

Patru ani la rând au încercat tot felul de tratamente de fertilitate, dar în cele din urmă s-au împăcat cu gândul că sosise timpul pentru ultima soluție: adopția.

„A fost greu, m-am luptat cu gândul că Dumnezeu este rău, din cine ştie ce motiv… Apoi mi-a părut rău pentru gândurile mele”, spune Annie. Dorinţa de a avea copii, însă, era din ce în ce mai puternică.

Într-o zi agenția le-a trimis un mesaj: ,,E fetiță!”: o tânără însărcinată s-a decis să dea spre adopție copilul său nenăscut, și voia ca fiica sa să fie adoptată chiar de cei doi. În scurt timp, însă, cei doi au început să cadă pradă gândurilor negre: dacă micuţa nu era menită să fie a lor?

Au mers apoi în vizită la tânăra însărcinată, Alice: ,,Am mers la tânără acasă, am bătut la uşă. Când a deschis, mi-am dat seama că în faţa mea stătea o ‘variantă’ mai în vârstă a fetiţei din vis. Mi-am spus: ‘Dumnezeule, ce se întâmplă?’ În acel moment, numele Chloe mi-a revenit în gând”, a spus Walt.

„Am vorbit vreo trei ore… La un moment dat, asistenta socială care ne însoţise a întrebat dacă a găsit un nume pentru fetiţă. Nu mică ne-a fost mirarea când tânăra ne-a spus că se gândise s-o numească pe fetiţă Chloe. Când am auzit-o, am izbucnit în lacrimi… Biata Alice, credea că nu ne place numele…”, a povestit Annie.

„În acel moment, orice gând care-mi spunea să nu luăm un copil abandonat s-a spulberat… Când mama naturală i-a spus numele, mi-am spus: Gata, sunt tată! Ea este fetiţa mea…”, a spus Walt.

Annie își amintește că în momentul când s-a născut fiica sa se uita la ea și îi tot repeta: ,,Sunt mămica ta!”.

Povestea celor doi a devenit virală și a schimbat viețile celor care se gândeau și ei la adopție. Annie face rezumatul perfect: „E incredibil cum Dumnezeu a aranjat lucrurile pentru noi, în cel mai mic detaliu”.

Sursa: poatenustiai

sursa: dailynews.ro