Au chemat o bunică pe care toți o credeau nebună ca martor la proces, dar după ce a terminat ea de vorbit, avocații mai aveau puțin și leșinau și judecătorul era în șoc! Ce le-a spus tuturor e incredibil

Aceasta este povestea unei bunicuțe care este chemată în instanță, la tribunal, pentru a depune mărturie ca martor, dar foarte puțini știu că la unele întrebări ar fi mai bine să nu răspundem, mai ales dacă trăim într-un oraș mic unde toată lumea cunoaște pe toată lumea.

Într-o sală de judecată dintr-un mic orășel din Nebraska, procurorul și-a chemat primul martor, o bunică foarte în vârstă. Procurorul a mers în fața femeii și a întrebat-o: ,,Doamnă Williams, știți cine sunt eu?”
Ea a răspuns: ,,Sigur că știu cine sunteți, domnule Rawley. Te cunosc de când erai mic, și, sincer, ești o dezamăgire. Minți, îți înșeli nevasta, manipulezi oameni și vorbești oamenii pe la spate. Crezi că ești mare și tare, dar dacă aveai măcar jumătate de creier ai fi înțeles că nu vei fi niciodată altceva decât un mediocru milog. Deci, da, știu cine ești.”

Procurorul a rămas cu gura căscată, la propriu. Șocat, se gândea cum să se scoată și a întrebat-o: ,,Doamnă Williams, îl cunoașteți pe avocatul apărării?”

Ea a răspuns: ,,Sigur că da. Îl cunosc pe domnul Carbuncle de când era mic. E un leneș obsedat de religie, care are probleme cu alcoolul. Nu e capabil să aibă o relație normală cu nimeni, și este unul dintre cei mai proști avocați din țara asta. În plus, își mai înșeală și nevasta cu trei femei diferite, dintre care una este soția ta. Da, știu exact cine e el.”

Avocatul apărării arăta de parcă era gata să facă un infarct.

Judecătorul le-a cerut celor doi să se apropie și le-a șoptit pe o voce joasă, dar cât se poate de panicată: ,,Dacă vreunul dintre voi doi, idioților, o întreabă dacă știe cine sunt eu, vă bag în pușcărie pe viață!”

CITEȘTE ȘI:

Fetița a venit de la grădiniță, și-a golit pușculița în sufragerie, i-a pus în pungă și i-a băgat în ghiozan. Bunica credea că se joacă, dar când a aflat ce voia să facă cu ei, a început să plângă de tristețe. Uite ce se întâmpla zilnic la grădiniță

Sunshine Oelfke are doar 5 ani și deja a făcut ceva care a schimbat puțin lumea.

Fetița și-a golit pușculița pentru a ajuta un prieten de la școală care nu avea bani să își cumpere lapte. Când a aflat acest lucru, Sunshine a mers acasă și a vărsat conținutul pușculiței în mijlocul sufrageriei, apoi a început să organizeze banii în monede și bancnote. Apoi a pus toți banii într-o pungă, pe care și-a pus-o în ghiozdan.

Bunica ei, Jackie, credea la început că se joacă, dar când i-a văzut banii în ghiozdan, a întrebat-o ce va face cu banii. Sunshine i-a zis că îi duce la școală, i-a explicat apoi că plănuia să ducă banii amicei sale, Layla, pentru ca să își poată cumpăra și ea lapte ca toți copiii: ,,Ea nu primește lapte – mama ei nu are bani pentru lapte, dar eu am”, a explicat fetița.

Atunci bunica lui Sunshine a mers la școală unde s-a întâlnit cu profesoara, acesteia i-a dat cei 30 de dolari pe care cea mică îi strânsese.

Jackie a declarat pentru un ziar local că atunci când a auzit explicația, i s-a topit inima. Asta pentru că fetița a fost crescută într-un mediu netradițional, mama celei mici a avut probleme cu substanțele interzise și a tot intrat și ieșit din pușcărie. Se pare că în clasa ei sunt 20 de copii ai căror părinți nu au bani pentru laptele copiilor.

Când a venit de la școală, Sunshine era fericită: ,,Ghici ce, toată clasa mea a primit lapte azi!”

După ce bunica i-a povestit gestul incredibil pe Facebook, sute de oameni au vrut să doneze, și în doar 2 săptămâni au strâns 6.000 de dolari pentru laptele copiilor din școala fetei!

Bunica concluzioneză: ,,Ea nu înțelege cât de mare e impactul pe care l-a produs în noi, dar acum știe că poate face orice își pune în minte”.

sursa: varusandel.ro