Bărbatul a cunoscut o femeie căsătorită pe Facebook și a convins-o să își înșele soțul cu el, dar ultimul ei răspuns l-a făcut de râs în toată lumea. Uite ce a putut să îi zică

E nevoie atât de un bărbat loial cât și de o femeie loială pentru a menține o căsnicie plină de iubire și o familie fericită. Totuși, cum reziști tentațiilor care bat uneori la ușă? Mai ales când ,,celălalt” nu dă doi bani pe faptul că ești căsătorit?

Utilizatorii de internet au fost uimiți de modul în care o femeie a refuzat să își înșele soțul. Un alt bărbat avea impresia că o convinsese să îl înșele, pe Facebook. La început a fost sinceritate, dar la sfârșit femeia i-a dat o lecție usturătoare. Trebuie să știți că și bărbatul în cauză era căsătorit.

Traducem dialogul dintre cei doi care a fost postat de către femeie pe pagina ei de Facebook:

– Poate ar trebui să ieșim împreună?
– Dacă nu aveam un soț… Pari o partidă bună și spun asta cu toată sinceritatea.
– Oh haha ești măritată.
– Da… Și flatată. Mulțumesc.
– Ok, dar nu vom spune nimănui. Doar ne vom distra lol.

– Când am fost diagnosticată cu cancer anul trecut nu am avut inima să le spun băieților mei (pe care i-am protejat întotdeauna) că voi muri, soțul meu a trebuit să îi privească în ochi și să le spună că sunt bolnavă. Apoi el a avut grijă de mine în timpul și după multele operații prin care am trecut, a golit pungi cu urină și fecale, mi-a injectat substanțe care îmi subțiau sângele, m-a ținut de mână când aveam dureri uriașe și treceam prin chimioterapie.

În timpul ăsta era un vers dintr-o melodie care îmi tot răsărea în minte: ,,Dragostea înseamnă să privești pe cineva murind”. Așa că întrebarea mea pentru tine e asta… Cine te va privi pe tine murind? Vezi-ți de casa și familia ta și nu-mi mai trimite mesaje.

Iată schimbul lor de mesaje în engleză:

sursa