Bărbatul are doar 23 de ani, dar la o săptămână după ce a citit o postare pe Facebook a devenit și tată și bunic în același timp! Oamenii cred că e imposibil, dar când le explică cum s-a întâmplat rămân cu gura căscată

El este Tommy Connolly – Tată și Bunic. El mai este și student, atlet, și mai și lucrează cu jumătate de normă. Dar o postare pe Facebook a făcut ca viața lui să ia o turnură dramatică.

Verișoara lui, în vârstă de 17 ani, l-a contactat pe Facebook și i-a spus că a rămas fără casă și că este însărcinată. așa că Tommy a adoptat-o pe Angela, iar peste o săptămână ea a născut un băiețel minunat.

De vreme ce el este în mod legal tatăl Angelei, copilul este nepotul lui. Tommy spune că nu se consderă vreun erou, el crede că e doar cineva care a ajutat pe un membru disperat al familiei sale.

Iată ce a mai avut de zis umilul student: ,,Dacă e vorba doar să îmi pun un an sau doi ani din viață în așteptare pentru a mă asigura că două vieți sunt salvate, atunci asta e o nimica toată”.

Iată alte câteva imagini:

Sursa: Wizelo

CITEȘTE ȘI: Femeia era în parc cu bebelușul și ceilalți doi copii când unul dintre ei a găsit un animal mic și complet acoperit de blană. Când și-a dat seama ce era, a început să urle! E incredibil ce era și de la ce tragedie și-a salvat copiii

Leslie Howe se afla împreună cu copiii ei în parcul Gwinnett County, ea, bebelușul ei și ceilalți doi copii se bucurau de o zi însorită afară atunci când au găsit ceva foarte ciudat, o creatură mică complet acoperită de blană se apropia de ei.

La prima vedere părea o insectă mică care părea inofensivă, totuși, instinctul ei de mamă i-a spus că ceva nu era în ordine, așa că și-a avertizat copiii să nu o atingă. În cele din urmă s-a dovedit a fi cel mai bun lucru pe care l-ar fi putut face pentru ei în acel moment. Abia mai târziu va afla cât de periculoasă este această creatură. Tocmai își salvase copiii de o mușcătură veninoasă.

Se pare că ceea ce găsiseră era o ,,omidă de puroi”. Spre deosebire de omizile normale, aceasta este plină de venin și până și o atingere îți poate da dureri. Veninul ei cauzează transpirație abundentă și greață intensă.

Dacă întâlniți așa ceva, aveți grijă să stați departe de acest tip de omidă, pot fi un adevărat pericol, mai ales pentru copiii foarte mici. Mare grijă, deci, prin parcuri. Nu uita să distribui pentru ca acest avertisment să ajungă la cât mai mulți oameni.

Iată un material video despre poveste lui Leslie și despre întâlnirea ei cu acest tip de omidă:

sursa: dailynews.ro