Cele mai fertile zodii în 2018! Vești extraordinare pentru nativii acestor zodii în Anul Câinelui de Pământ. Zodiacul chinezesc nu greșește!

Anul 2018 este marcat de Anul Câinelui de Pământ, ceea ce înseamnă că, potrivit zodiacului chinezesc, există trei zodii care vor fi cele mai fertile anul acesta: Pești, Vărsător și Taur!

Iată mai multe detalii despre fiecare zodie în parte:

Pesti
Nativii Pesti intra intr-o faza foarte importanta din viata lor in anul 2018, an in care cele mai mari dorinte si ambitii se implinesc. Planetele ii vor ajuta pe nativii Pesti in 2018 sa faca chimbari radicale in viata lor. Pestii se afla printre cele mai fertile zodii in 2018 si astfel, isi cu ajutorul planetelor care lucreaza in favoarea lor, nativii Pesti isi vor implini visul de a deveni parinti in 2018.

Varsator
Pentru nativii Varsator, anul acesta Venus va fi pozitionat favorabil aducand in viata acestor nativi iubire, o viata sociala activa si satisfactii in plan familial.
Si Varsatorii se afla printre cele mai fertile zodii in 2018 si cu influenta planetei Venus si nativii Varsator vor deveni parinti in 2018.

Taur
Anul 2018 va aduce pentru nativii Taur pace, libertate si un climat baxat pe relaxare datorita tranzitiei lui Pluto prin casa Capricornului. Pentru nativii care deja se afla intr-o relatie, anul 2018 anuce intarirea relatie pentru a rezista tuturor testelor. Aflati in top cele mai fertile zodii in 2018, si sansele nativilor Taur de a deveni parinti in 2018 sunt foarte mari, iar „mostenitorii” vor fi intampinati cu bucurie nemarginita in familia nativilor Taur.

Sursa: unica.ro

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

Zodiile care se vor umple de bani în primăvara asta! Au noroc chior, nici lor n-o să le vină să creadă ce li se întâmplă. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor
În această primăvară o singură zodie va domina și va avea noroc chior, însă pe lângă aceasta, alte trei își vor face loc la masa bunăstării.

Zodia Fecioară se poate declara foarte norocoasă în această primăvară, mai ales pentru că au de gând să dea din ele absolut tot ce au mai bun, pentru a putea evolua. Nativii Fecioară va domina luna aceasta, va avea parte de câştiguri substanţiale, dar şi de întrevederi care o pot îndruma spre deschiderea unei afaceri. Evident, să nu uităm şi de factorul iubirii, care este foarte important pentru aceşti nativi. Fecioarele îşi găsesc, în sfârşit, un partener pe măsură. Nu doar că vor fi mai mulţi decât mulţumiţi cei din jurul lor, dar nativii Fecioară vor avea parte de surprize în viaţa lor. Cât despre sănătate, nativii Fecioară vor avea mici probleme, dar restul lucrurilor bune vor compensa suferinţa temporară.
Iată care sunt celelalte trei zodii care vor avea mare noroc, mai ales în luna martie:

1. Rac. Aceşti nativi sunt norocoşii lunii martie deoarece astrele le-au rezervat doar surprize plăcute. Vor avea noroc la bani, dar şi în dragoste. Vor avea parte de câştiguri financiare nesperate.

2. Gemeni. Gemenii vor avea şi ei noroc la bani în luna martie. Pot juca linştiţi la loto sau pot investi sume în diferite proiecte care se vor dovedi a fi unele extrem de prospere.

3.Capricorn. Aceşti nativi vor câştiga sume importante în luna martie şi cel mai probabil vor avea parte de o mărire de salariu. Aşadar îşi vor putea achiziţiona toate acele lucruri pe care şi le doresc de mult timp.

Sursa: spynews.ro