Cum să te îngrijești pentru o bătrânețe ușoară și sănătoasă

Poți trăi mult sau poți trăi bine. Îngrijirea corespunzătoare înseamnă să trăiești mult și bine. Nu e niciodată prea târziu să încep să-ți schimbi stilul de viață pentru o bătrânețe bună, așa că iată ce poți face.

Bea multe lichide

Hidratarea este cea mai bună armă a ta și poate face minuni cu corpul tău. Pilelea devine mai radiantă și curată, părul strălucitor și puternic, iar chipul tău luminos.

Mănâncă sănătos și variat

Alimentația ta trebuie să cuprindă câte puțin din fiecare. Ai nevoie de fructe și legume, de cereale, de carne și lactate. Practic e un curcubeu plin cu vitamine și nutrienți. Nu face rabat de la nimic.

Nu mânca în exces

Puțin din fiecare înseamnă că meniul tău trebuie să fie variat, dar nu mare. O masă nu trebuie să le includă pe toate, ai toată ziua la dispoziție să le consumi în ritmul tău, dar fără să o dai în exterme.

Dormi minim opt ore

Somnul te ajută să te refaci, e perioada în care corpul tău se odihnește și se repară. Dacă nu-i acorzi suficient timp să facă asta, calitatea vieții va scădea.

Fă exerciții

Orice poate fi un exercițiu atâta timp cât nu îți petreci toată ziua stând jos. Ieși la o plimbare, plantează niște flori, vizitează-ți familia și prietenii. Orice care să te mențină activ și departe de un stil de viață sedentar.