Cuplul de aur al acestui an. 2 zodii vor fi de nedespartit si vor reusi TOT cand isi unesc fortele

Cuplul anului 2018

Anul 2018 aduce acțiune pe partea sentimentală și multe zodii vor simți încărcătura sa energetică. Unii nativi vor alege să se despartă, alții să se căsătorească și să-și întemeieze o familie, iar cei singuri au șansă să-și întâlnească sufletul pereche.

Însă, va există un cuplu care va fi ferit de încercări și, chiar dacă le va avea, acestea nu vor fi de natură să le schimbe destinul, ci mai degrabă să le consolideze relația.

Cuplul Berbec-Gemeni va fi favorizat astral în 2018, acești nativi se vor bucura de o relație trainică, bazată pe înțelegere, respect și iubire, stârnind admirația, dar și invidia, celor din jur. Comunicarea acestor două zodii va fi una extraordinar de bună și vor reuși să ducă la bun sfârșit proiectele pe care și le propun împreună.

O zodie se schimbă radical

Nativii Gemeni vor avea parte de un an 2018 plin de transformări, în special pe plan spiritual unde vor trăi experiențe noi, unice, menite să le schimbe percepția față de viață. Multe dintre părerile acestora se vor schimba fapt ce va determina și o schimbare a comportamentului față de cei apropiați. Nativii Gemeni vor caută singurătatea, relaxarea și conexiunea cu Divinitatea. Vor fi pasionați de legile Universului și vor căuta conexiunea cu energiile pozitive.

O zodie va pierde bani in 2018

Venus, planeta care guvernează Balanța, va retrograda în casa banilor, ceea ce înseamnă că nativii nu trebuie să aibă mari așteptări în sectorul financiar.

Cu toate că este un an bun, în care se pot culege roadele anilor trecuți, un an care susține sănătatea, căsătoria și chiar mărirea familiei, în buzunar nu se vor răsfrânge aceste beneficii. Este foarte probabil că cei născuți sub semnul Balanței să piardă niște bunuri materiale, posibil în urma unui proces, sau să piardă niște bani în urmă unor investiții dezavantajoase.

O zodie își va schimba locul de muncă

Anul 2018 forțează nativii Leu să muncească mai mult și să-și dedice o mai mare parte a timpului liber perfecționării profesionale. Chiar dacă vor fi acaparați de proiecte noi, ar trebui să privească partea plină a paharului și să nu se plângă de acest surplus care, mai devreme sau mai târziu, se va revedea și în conturi.

La finalul anului vor culege roadele. Posibil să fie vorba și de o avansare în carieră, dar și de schimbarea locului de muncă, însă acest aspect este benefic.

O zodie va suferi mult

Nativii Săgetător vor avea de parcurs un an greu, cu obstacole și situații dificil de rezolvat, însă nu trebuie să se demoralizeze, ci din contră, trebuie să lupte pentru a răzbi și să vadă acest aspect negativ ca pe o lecție pe care trebuie să și-o însușească. Se vor izbi de gelozii nefondate, de critici dure, de momente de declin psihic și emoțional, însă, dacă vor avea tărie de caracter, dacă își vor asculta intuiția și își vor atrage de partea lor persoane importante, vor reuși să obțină beneficii pe parte profesională, posibil chiar o avansare în functie.