Demisia asta face furori pe internet! Ce a scris o tânără româncă în cererea de concediere e genial!

Cei care sunt în stare să pună piciorul în prag când nu le convine ceva la locul de muncă sunt extrem de puțini. Și mai puțini sunt cei care fac asta în momentul în care renunță la acel loc de muncă care nu le convine.

O tânără româncă a avut curajul să demisioneze și să invoce câteva motive solide și reale atunci când și-a realizat cererea de încetare a contractului de muncă. I-a lăsat-o șefului pe birou iar acesta a avut un șoc atunci când a citit-o.

Nu îndeplinirea sarcinilor a fost o problemă pentru această angajată, ci colectivul de muncă. Probabil că a exagerat în momentul în care și-a redactat demisia într-un moment de enervare și tensiune, dar i-a fost frică de apucăturile colegilor.

Acum cererea ei a devenit virală în mediul virtual, iată de ce e atât de amuzantă:

Sursa: vocea.biz

CITEȘTE ȘI: Wow! A rămas fără casă dar și-a construit una demențială în tunelurile de sub New York – uite cum arată: ,,Am toate condițiile, nu mă plâng de nimic”

Orașul New York este un loc foarte scump, dacă nu cumva ești dispus să te murdărești un pic! Un bărbat care a rămas fără casă, pe nume Carlos, și-a creat o casă secretă sub o veche stație de tren. Cum arată totul e cu adevărat incredibil.

Omul are un aparat de făcut cafea, are și aragaz, și un mini-frigider. Casa umilă a acestui om este cel mai probabil cu mult mai decentă decât locuințele a jumătate dintre cei care locuiesc deasupra lui, unde mai pui că el nu trebuie nici măcar să plătească chirie.

Filmarea de mai jos a fost realizată în 2010 și a reapărut la suprafață acum datorită site-ului Reddit. Desigur, trebuie că e înfricoșător să fie nevoie să sari într-o groapă ca să mergi acasă, iar sunetul pe care îl fac trenurile la suprafată trebuie să fie cumplit, dar ceea ce a făcut acest om este genial oricum am privi lucrurile:

sursa: dailynews.ro