Din acest an viața acestor zodii se va schimba radical

Probabil ca anul 2018 a fost unul dificil, darorita problemelor ce s au ivit la fiecare pas, insa 2019 se adevereste ca fiind un an plin de surprize pentru viata celor 9 zodii de mai jos, insa nu ar strica daca ati avea garda sus la fiecare pas caci nu se stie.

Fecioară

– Anul acesta, succesul tău în carieră va depinde în mare măsură de diplomație, de păstrarea unor relații cordiale la locul de muncă.

Performanțele tale vor fi indirect legate de cele ale colegilor și ale grupului din care faci parte. Este important să ții pasul cu tot ce este nou în profesia ta. Ba chiar să fii cu un pas înainte și să vii cu soluții novatoare la problemele cu care se confruntă ceilalți.

Lucrul în echipă este rețeta succesului pentru acest an. Nu este exclus un transfer sau o relocare. Nici promovarea cu o creștere corespunzătoare a veniturilor.

Cei care se află la începutul drumului într-o companie au șansa de a urca anul acesta câteva trepte. Atenție, însă! Este posibil să fii aruncată direct într-o poziție pentru care nu ești încă pregătită și nu poți să-i faci față. Ar fi mai mult stres decât satisfacție.

Sagetator

În acest an, Săgetătorii vor culege roadele muncii lor de până atunci. Va fi o perioadă a bucuriei, marcată de multe călătorii, petreceri, flirt și dragoste.

Acești nativi vor înțelege mai bine ce este bine pentru ei și vor începe să își facă noi planuri pentru că, nu în ultimul rând, ultimul an din ciclul celor șapte este unul al introspecției.

Rac

– Aria profesională în care activează nativii din Zodia Racului va fi foarte dinamică anul acesta.

Tot anul vei avea mult de lucru, cu riscul ca, din când în când, să te simți copleșită și depășită. Vor fi momente în care te vei simți prinsă între focurile încrucișate ale celor care rivalizează pentru anumite poziții în ierarhie sau au viziuni diferite.

Fă apel la diplomație și nu te afișa de partea uneia sau a alteia dintre părțile aflate în conflict. La sfârșit, ei își vor da mâna iar tu vei pica prost.

Pe de altă parte, anul acesta este potrivit pentru a-ți duce la îndeplinire planul de a cere o schimbare a locului pe care-l ocupi în schemă.

Poate fi vorba de o altă poziție, de un alt program sau de o relocare. Până în ultimul trimestru al anului, sunt condiții favorabile pentru îmbogățirea cunoștințelor profesionale și pentru dobândirea de noi competențe. Vei dobândi noi relații și cunoștințe care îți vor deschide noi uși.

Prima jumătate a anului poate să aducă niște cheltuieli nedorite.

Deși te vor deranja destul de tare, pe termen lung s-ar putea dovedi niște cheltuieli utile și bine făcute. De altfel, în această jumătate a anului, veniturile tale vor fi suplimentate prin valorificarea unui imobil sau printr-o moștenire.

La jumătatea anului, va fi rândul unor cheltuieli legate de casă. Nu te lăsa influențată de fanteziile și gusturile extravagante ale celor din jur.

Cheltuiește în acord cu bugetul tău realist, altfel vei intra în dificultăți financiare. În a doua jumătate a anului, în sfârșit, vei putea să respiri din punct de vedere financiar. Dacă te abții de la achiziții de lux, vei putea chiar să pui câte ceva deoparte.

Vărsător

– Casele spirituale sunt pline de planete mari, iar pentru a amplifica acest zbucium interior va retrograda și Marte la voi în domiciliu.

Problemele voastre vor deveni probleme ale unui întreg popor, ale întregii umanități. Vor apărea frecvent personane Vărsător care își vor destăinui experiența în public sau, de ce nu, veți destăinui în scris tot ceea ce vă macină sufletește în ultimii 10 ani.

Tehnologia va cunoaște și ea o reformă în acest an, voi veți fi inițiatorii ei, vă doriți să fiți în pas cu aceste tendințe, utilându-vă casa cu tot ceea ce are nevoie atunci când vine vorba de tehnologie.

Sănătatea nu va pune probleme atâta timp cât veți asculta de intuiție, de propriul vostru corp.

Șefii vă vor considera prea excentrici și încrezuți, prea mândri de aceste reforme pe care le veți pune la punct, reforme care vor viza în special partea profesională. Membrii familiei vă vor judeca pentru deciziile luate, dar vor constata în timp că ați făcut ceea ce era mai bine. Totul se va schimbă: voi, timpurile, vremurile etc.

Scorpion

– In urma incidentelor pe care le-ati avut in relatia dumneavoastra cu prieteniii, parintii, sau partenerul de viata, moralul dumneavoastra a scazut semnificabil. Insa anul 2018 este unul perfect pentru scorpion, astfel acesta reusind sa scape de necazuri, totodata va sugerez sa fiti mai empatici cu oamenii din jurul vostru.

SCORPIONUL simbolizeaza perioada de fermentatie si de descompunere din natura si totodata renasterea persoanelor, proiectelor, idealurilor si ambitiilor, asemeni reintruparii pasarii Phoenix din propria-i cenusa.

Exista credinta ca moartea unui membru al unei familii sau mici comunitati este imediat urmata, la cateva luni sau la un an, de nastere unui “scorpion”, si invers, decesul unui “scorpion” va avea drept consecinta nasterea unui copil in acea comunitate

Nativul este foarte energic in sensul preocuparilor sale, chiar daca uneori pare foarte linistit si pasiv; aceasta aparenta se produce deoarece se invaluie constant in mister si nu-si destainuie in nici o imprejurare aspiratiile, urmand astfel singura cale care, in opinia sa, ii va permite sa castige.

Statistic vorbind, se pare ca cei din aceasta zodie nu se pot astepta la mosteniri si recompense picate din cer sau premii onorifice, tot ceea ce dobandesc fiind rezultatul exclusiv al unei munci indarjite.

Scorpionii au curaj, loialitate, onestitate si largime a orizontului lor spiritual. La antipod, Scorpionii negativi sunt violenti, distructivi, foarte razbunatori, viciosi, egoisti, deosebit de orgoliosi si de o gelozie devastatoare, adica genul de oameni cu care e periculos sa ai de-a face.

Scorpionul este semnul cel mai posesiv din tot zodiacul si, desi aceasta trasatura poate fi dublata de o mare generozitate, nu agreeaza ideea ca ceva cei apartine sa-i fie luat sau folosit fara stirea sa.

Au o mare putere de intuitie si de analiza, care ii va mira si ii va impresiona in mod placut pe parintii sai.

Curios si plin de energie, se avanta la varsta necesara in misiuni de explorare si se cufunda in lectura.

Parintii vor constata ca le e foarte greu sa-l struneasca, si este recomandabil sa fie tratat cu delicatete. Acesti copii sunt mai greu de educat, caci au o personalitate puternica si punctele lor de vedere pot veni adeseori in conflict cu cele ale adultilor.

Balanta

– Nativii acestei zodii nu sunt prea comuni cand vine vorba de necazuri sau certuri.

Insa acestia au o memorie destul de buna, reusind sa tina minte pana si cel mai mic detaliu. Totodata, atunci cand toate energiile negative se napustesc asupra lor, ei cedeaza, dar isi revin repede. Anul acesta va fii unul mult mai bun, mai promitator pt balante!

Leu

– nativii acestei zodii sunt foarte respectuosi, in primul rand cu ei insisi, si apoi cu ceilalti si cu orice fiinta, obiect neinsufletit intra-n contact.

Au o aura aparte, si de fiecare data cand intra intr o incapere, totul se schimba. De la starea oamenilor, pana la ambient.

Insa, acestia nu sunt numai de laudat, sunt foarte impulsivi, fapt ce rezulta ca pot starnii un conflict pentru cea mai mica scanteie. Anul 2018 este unul relatov bun pentru lei.

Guvernat de Soare, Leul se simte excelent în lumina reflectoarelor și este cel care a inventat încrederea în sine.

Leii sunt amuzanți, teatrali, din calea-afarǎ de exuberanți și conducǎtori înnǎscuți. Nu renunțǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde își doresc (iar țintele lor nu sunt deloc modeste). Vor sǎ fie primii în toate, foarte lǎudați și apreciați.

Expresia sinelui și creativitatea sunt caracteristicile de bazǎ ale unui Leu. Acest nativ știe foarte bine cǎ tot ce se întâmplǎ în viața lui este produsul creației voite.

Fiind semn fix, Leul este hotǎrât, încǎpǎțânat și chiar tipicar. Ştie sǎ fie lider și își asumǎ acest rol cu plǎcere și cu o încredere în sine uluitoare.

Este mândru, autoritar, generos și loial, dar poate deveni și vanitos, plin de sine și necruțǎtor cu inamicii. Totuși, oricât de tare l-ar supǎra cineva, uitǎ și iartǎ foarte repede.

Leii sunt foarte direcți și sinceri în legǎturǎ cu nevoile și așteptǎrile lor, iar uneori, aceastǎ lipsǎ de versatilitate îi costǎ scump.

Au un soi de naivitate și credulitate, investind încredere în toatǎ lumea pânǎ la proba contrarie. Cad foarte ușor în plasa celor de rea credințǎ, din cauzǎ cǎ sunt sensibili la laude și lingușeli.

Poate cǎ ar fi bine ca Leii sǎ fie mai puțin încrezǎtori, dar ei au nevoie de adulație, iar ceilalți nu se pot abține sǎ nu le-o ofere.

Taur

-Taurii sunt ca ajutoarele lui Mos Craciun, intotdeauna acolo, pregatitit sa faca un bine si sa ofere cadouri.

Sunt foarte darnici, insa cand vine vorba de apetitul lor, se transforma 180°. Insa asta nu este ceva rau, caci fiecare avem punctul nostru “slab”, iar anul 2018, va fii unul plin cu aperitive si gustari traditionale pentru tauri.

TAURUL simbolizeaza acea perioada de inflorire a naturii si semnifica agricultorul legat de campie, de pamant, nativul urmarind implinirea roadelor sale.

Este capabil sa traverseze adesea lungi perioade de munca indarjita si ceea ce-l mira foarte tare in asemenea imprejurari este ca ceilalti nu pot tine uneori pasul cu el.

Poate sari in acest caz sa le dea o mana de ajutor, dar numai cand vede ca si acestia se zbat ca sa iasa din dificultate. Un alt domeniu in care bunul gust se manifesta din plin, insa de asta data la modul cel mai propriu, este gastronomia, caci nativii

Taur sunt mari gurmanzi avizati.

Pasionati dupa mancarurile bune, vor avea in minte o adevarata geografie a locurilor din oras unde se mananca bine si ce anume. Ii plac mult calatoriile si, daca i se iveste posibilitatea, isi va realiza acest vis al sau dupa o matura chibzuinta asupra oportunitatii momentului.

Calm, placid, va aborda problemele sistematic si cu tact, rezolvandu-le pe rand prin concentrarea tuturor fortelor sale asupra uneia si nerisipindu-se de regula in mai multe activitati deodata.

Nimic nu pare sa fie prea greu pentru el si odata trasata sarcina si directia de urmat, se va inhama imediat la treaba.

Tine foarte mult la securitatea sa personala, precum si a familiei sale si aceasta trasatura il va determina sa instituie un control strict asupra resurselor materiale ale caminului, fara a cadea insa in zgarcenie.

Aceasta permanenta nevoie de securitate il va determina sa fie fidel partenerului sau. O alta mare calitate a sa este aceea de a fi o gazda perfect agreabila, care va face tot ceea ce este necesar pentru ca oaspetii sai sa se simta minunat.

Este foarte tenace si isi doreste de mic sa-si castige independenta fata de parinti. Copii Taur sunt foarte perseverenti si adesea putin cam maturi pentru varsta lor, din dorinta de a-i imita pe adulti in tot ceea ce le-ar putea aduce libertate si independenta.

Au inclinatii artistice, iar parintii ar trebui sa fie atenti la preocuparile copilului pentru ca acesta sa-si valorifice talentele.

Berbec

– Dupa cum spune si numele lor, acestia au coarnele precum un berbec.

Rotunjite la maximum, asta datorita placerii lor nebune de a face rau cuiva. Insa, ei sunt constienti ca renumita “karma” exista, iar de anul viitor, va recomand sa va mai cizelati, caci el va fi de partea voastra!

Loading...