E unică în lume! Medicii și părinții au rămas șocați când au văzut cu ce s-a născut pe cap fetița! La naștere mama a crezut că nu vede bine: „Dumnezeule, așa ceva nu e posibil!” FOTO

Imaginile cu un bebeluș fac înconjurul lumii și au devenit rapid virale. Medicii și părinții au rămas deopotrivă de uimiți când au văzut-o pentru prima dată pe cea mică, după naștere. Internauţii s-au arătat complet vrăjiţi de Devina Smith, atunci când mămica sa a decis să publice primele poze cu micuţa pe reţelele sociale. Mulţi n-au crezut că aceasta chiar are, într-adevăr, părul alb!

Devina s-a născut pe data de 1 mai 2017, și deși încă nu are nici măcar un anișor, a devenit o adevărată vedetă pe internet. Se pare că în momentul în care a venit pe lume, mama ei s-a speriat îngrozitor fiindcă credea că bebelușul suferea de o boală genetică rară, însă medicii au liniștit-o rapid. Jessica Smith, mama minunii, în vârstă de 27 de ani, a aflat că fiica sa suferă doar parțial de albinism. Acest lucru va însemna că are și va avea pigment la nivelul pielii, dar nu și în păr! Drept urmare, în ciuda părului alb, micuța Devina este perfect sănătoasă.

Iată imaginile care au vrăjit o lume întreagă:

CITEȘTE ȘI:

3 zodii care sunt în stare să își dea și viața pentru persoana iubită. Vezi dacă te numeri printre ele
Când vine vorba despre iubire, trei zodii nu concep viața fără să fie zi de zi îndrăgostite, iar atunci când întâlnesc o persoană specială, se dăruiesc în totalitate acelei persoane. Pentru aceste trei zodii, iubirea este echivalentă cu nevoia de a respira. În sufletul și în mintea acestor trei zodii nu există niciodată noțiunea de înșelat, ci de dăruire, de sacrificiu și de gesturi mărețe.

Iată care sunt zodiile care iubesc cu toată ființa lor și care și-ar da viața pentru persoana iubită.

Rac

Nativul zodiei Rac este puternic cuprins de atașament și caută în persoana iubită tot ce este mai bun. Odată ce simte că poate avea încredere în acea persoană, i se dăruiește cu totul, fără să aibă rezerve și fără să se gândească la faptul că ar putea cândva suferi. Printre celelalte zodii, Racul este cunoscut pentru nevoia de stabilitate la care tânjește zilnic și pentru grija pe care i-o poartă partenerului. Nu degeaba se spune că femeile din zodia Rac sunt cele mai bune bucătărese și partenere. Nimic nu e prea mult pentru persoana iubită și ar trece și munții pe jos pentru ea, numai ca să o vadă fericită și zâmbind.

A doua zodie care iubește cu toată ființa și care îi poate copleși pe ceilalți cu acest sentiment este Scorpionul.

La exterior pare mereu o persoană dură și tăioasă, însă când se îndrăgostește, Scorpionul își atrage partenerul într-o clipă cu energia sa pe care o are. Deși este considerat o persoană frivolă și care ar putea să își înșele foarte ușor partenerul, atunci când se îndrăgostește, nativul zodiei Scorpion o face cu fiecare celulă a sa și nimeni din jur nu mai contează.

Ultima zodie care ar trece și prin foc pentru persoana iubită este zodia Leu.

Femeia Leu, mai ales, se dăruiește total unui bărbat care îi poate face față și o poate face să se simtă specială. În acel moment uită de extravaganțele pe care le face adesea și de aerul de superioritate și se supune poveștii sale de amor. Bărbatul de lângă ea trebuie să fie diplomat, să fie puternic și să îi reziste discursului pe care adesea îl are și pe care ceilalți îl consideră unul destul de fals.

sursa: femina.ro