El e tipul care fotografiaza avioanele private ale miliardarilor. Fotografiile te lasa fara respiratie! Pe bune!

Aşa arată interiorul avioanelor private deţinute de mai marii lumii.

Fotograful Nick Gleis a pozat de-a lungul carierei sale de 30 de ani peste 800 de jeturi private, de la modelul Lear 20 la Boeing 747-400, scrie telegraph.co.uk.

Colecţia sa vastă de fotografii dezvăluie lumea exclusivistă a proprietarilor de avioane private, de la capete încoronate până la şefi de stat, din Japonia, Arabia Saudită, China, Dubai şi Kazakhstan.

Fotograful spune că designul de interior s-a modificat semnificativ în ultimii ani, devenind mai conservator: “Asta se întâmplă pentru că proprietarii vor să fie mai discreţI dar şI pentru că un interior prea personalizat scade valoarea avionului la vânzare”.

Unele dintre cele mai inedite interioare fotografiate de Nick Gleis au fost cel al unui avion cu plafon ce-şi schimba tema pentru a arăta pasagerilor stelele aşa cum se văd de pe pământ, cel al unui avion care avea un perete realizat din vegetaţie sau jetul privat cu o sală de conferinţă din pereţi de sticlă ce deveneau opaci, la atingerea unui buton (sticla e permisă într-un avion doar pentru…pahare).

Fotografiile te vor lăsa fără respiratie!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
sursa