Femeia nu își găsea de lucru, așa că s-a apucat vândă flori în tren. Dar la un moment dat un bărbat s-a apropiat de ea și i-a făcut o ofertă care i-a uimit pe toți. Ea a început să plângă instant

Filmulețul de mai jos arată povestea unei femei care se chinuia să pună ceva pe masa copiilor, nu își găsea nimic de lucru, așa că a început să vândă flori în tren. În aceste cazuri cei care fac asta se întorc uneori acasă fără niciun ban, nu vând mai nimic.

Dar într-o zi a avut un mare noroc: un bărbat s-a apropiat de ea și s-a oferit să îi cumpere toate florile. Femeia a fost atât de emoționată și fericită încât a început să plângă.

Bărbatul a pus totuși o condiție: femeia trebuia să meargă prin tot trenul și să dea fiecărui om pe care îl întâlnea, câte-o floare.

Iată momentul incredibil:

 

CITEȘTE ȘI: Înainte de nuntă logodnica lui a găsit cea mai ciudată metodă prin care s-a asigurat că soțul nu o va înșela niciodată. Prietenii lui nu înțeleg cum de acceptă așa ceva, angajații magazinului au râs de ei. Uite ce i-a gravat soția pe verighetă

O fotografie cu o verighetă a făcut încojurul lumii stârnind hohote peste hohote de râs. Iată motivul!

Imaginea a fost publicată prima dată pe imgur.com, unde în numai două zile a fost văzută până acum de peste 880.000 de oameni! Cea care se face vinovată de această faptă virală este Amanda Tallman, în vârstă de 29 de nai, care i-a transmis soțului său, Dan, în vârstă de 30 de ani, un mesaj cât se poate de limpede, prin intermediul verighetei.

Femeia i-a gravat pe verighetă, mai exact pe interiorul acesteia, următoarea frază: ,,Pune-o la loc”. Cei doi sunt căsătoriți de 5 ani și au împreună trei copii. Dan a declarat pentru Daily Mail: „Nu am nicio idee despre cine a postat fotografia. Am fost șocat, dar cred că este foarte tare! Acest eveniment descrie relația cu soția mea și cu prietenii mei.”

Se pare că bărbatul habar n-avea că, înainte de nuntă, viitoarea sa soție are de gând să facă așa ceva, el explică:

„I-a strecurat o notă vânzatoarei, dar nu m-am gândit deloc la asta. Când inelul a venit și l-am probat, a fost prima oară când am citit mesajul. Am râs, împreună cu toți angajații magazinului. Pentru mine acest mesaj este perfect normal, căci așa este Amanda. Relația noastră e plină de iubire și de umor, avem glume foarte bune. Sunt binecuvântat că am o soție atât de minunată, o familie perfectă și cei mai buni prieteni. Trăim visul și inelul este doar o parte din acest vis.”

sursa: dailynews.ro