Gabriela CRISTEA E FOC SI PARA! Ce le raspunde celor care i-au adus acuzatii in legatura cu fiica ei: „Hai să nu fim ipocriți!”

Gabriela Cristea a răbufnit pe Facebook după ce a postat o imagine cu fetița ei. Prezentatoarea tv a avut răbdarea să le scrie haterilor care susțin că a avea un umidificator în casă reprezintă o fiță.

Stimate domn, pe vremea lui Ceaușescu nu ați crescut cu mașini că cea alături de care ați făcut poză și totul a fost bine. Acum de ce munciți pe brânci pentru așa o mașină, se poate și fără.

Hai să nu fim ipocriți. Când o să aveți copii o să încercați să îi oferiți tot pentru o creștere armonioasă. Iar umidificatorul nu e este o fiță” , a comentat Gabriela la unul din comentariile răutăcioase.

Și nu numai asta, putem crește calitate vieții. De ce să avem o populație bolnavă când putem să prevenim bolile. E ca și cum m-aș gândi că eu nu îmi duc copilul să învețe să înoate pentru că nici eu nu am fost dusă și dacă eu nu știu, nu trebuie să învețe nici ea. Hai să ne deschidem mintea spre nou și dezvoltare”, a completat Gabriela Cristea la postare.

Soții Cristea își dedică de acum tot timpul creșterii fetiței lor, Margot Victoria. Pentru că e vorba despre un început nou în viață pentru amândoi, părinți pentru prima dată, nu se putea ca familia să trăiască în același loc.

Gabriela Cristea și Tavi, viață nouă, casă nouă
Cei doi s-au mutat de curând în noua lor vilă, pentru că înainte stăteau cu chirie în Otopeni și nu mai suportau ideea să nu aibă propriul lor cămin.

Fotoreporterii ziarului Click s-au deplasat la locuința celor doi. Conform declarațiilor vecinilor, vila ar fi costat în jur de 200.000 de euro.

Noua casă a familiei Cristea are 5 camere, o terasă imensă, un studio de înregistrări (locul preferat al lui Tavi), dar și o sală de sport. Cei doi au arătat de curând câteva fotografii din noua lor casă. Tavi s-a pozat pe terasa spațioasă, iar Gabriela zugrăvise camera micuței.

Gabriela se simte cu adevărat o femeie împlinită de când este cu Tavi Clonda. Recent, la împlinirea a patru ani de relație, vedeta i-a dedicat câteva cuvinte extrem de frumoase: „Atunci și acum! 4 ani și multă iubire… îți mulțumesc că m-ai împlinit ca femeie și ca mamă. Îmi doresc să numărăm împreună toți anii ce au să vină. La mulți ani!”, a scris Gabi pe Facebook.

sursa: vip24.ro

Loading...