Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019. Săgetători, Universul vă susține în toate!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019. Săgetatării sunt susținuți de Univers în toate demersurile lor, Racii se pot conecta cu îngerii păzitori, Taurii își trăiesc viața. Ce anunță horoscopul de marți pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Berbec

În sfârșit, ai parte de relaxare! Începi să recunoști posibilitățile care îți ies în cale, chiar înainte că alții să le vadă. Ești în armonie cu propria ta natură, iar viață îți asigură exact lucrurile de care ai nevoie. Explorează teritoriul vast care se deschide în calea ta și visează măreț. Distrează-te, râzi cât mai des și relaxează-te. Această relaxare îți aduce o infuzie de idei proaspete, conexiune spirituală și energie. În acest mod îți vei putea manifestă cu ușurință dorințele și vei atrage către ține oameni minunați și utili.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Taur

Ai parte de o serie de situații noi, care îți pot induce o stare de disconfort, dacă le judeci prin filtrul experiențelor din trecut. Reamintește-ți că trecutul este ceva ce nu-ți mai aparține și a-l consideră un punct de referință reprezintă doar o altă piedică în creșterea ta. Important este să rămâi prezent și să faci alegerile din acest spațiu, având astfel claritate, inspirație și idei noi-ingrediente importante pentru a putea face acea schimbare care aduce ceva diferit în viața ta. Carpe diem!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Gemeni

Săptămâna această ar fi bine să te uiți cu atenție la situațiile în care ești tentat să faci un compromis, tradandu-ți în acest mod adevărul interior, căci beneficiile pe care speri să le obții în final vor avea un gust neplăcut. Una este să ieși în întâmpinarea opiniilor altei persoane, încercând să-i înțelegi punctul de vedere, și cu totul altceva este să îți negi sau să-ți contrazici propriul adevăr. Ai nevoie, mai mult ca oricând, să ai alături de tine o persoană de încredere, care îți poate arăta o perspectivă complet diferită asupra contextului în care te regăsești.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Rac

Lumea în care trăim ne “educa” de mici să ne punem o masca curajoasă în spatele căreia adevăratele sentimente stau ascunse, pentru a nu ieși la iveală suferința. Frica de a nu fi rănit și durerile pe care le-ai ascuns, uneori chiar și de tine, te determină să devii rigid, lipsit de viață. Alege să renunți la delimitările ego-ului între “eu sunt” și “eu nu sunt” și reîntoarce-te la sufletul și inima ta. Doar atunci vei intra conexiune directă cu îngerii și ghizii tăi, care așteaptă în tăcere să le soliciți îndrumarea în orice privință.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Leu

Energia acestei zile îți aduce în conștiință un puternic sentiment de încredere în propriile forțe, în capacitatea ta de a face față cu brio oricărei instigări ce se poate ivi, și mai multă claritate în ceea ce privește soluționările de care ai nevoie pentru a creă armonie, atât la birou, cât și acasă. Evită însă capcana previziunilor și a planurilor pe termen lung, chiar dacă cei din jurul tău îți sugerează sau îți cer asta. Ai încredere în viață, în ceea ce îți oferă ea, în oportunitățile pe care ți le pune la dispoziție în fiecare zi, este un atu pentru tine.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Fecioară

Această perioadă conține un potențial ce te poate zdruncina din temelii, iar confortul și starea de siguranță îți pot părea amenințate. Cu toate că aparent evenimentele au o conotație negativă, ce se întâmplă în aceste zile are un efect major asupra vieții tale, căci în tot acest haos există o imensă sursă de transformare. Pur și simplu devii conștient de puterea și capaciatea ta de regenerare și de schimbare. Trăiești aceste experiențe Aceste experiențe pentru a te împinge să treci într-o nouă etapă a existenței tale.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Balanță

Deși în adâncul inimii tale ai în fiecare clipă certitudinea a ceea ce îți dorești să întreprinzi sau cum să acționezi, dintr-un motiv sau altul alegi să nu o faci. Crezi că mâine îți va fi mai ușor sau te vei simți mai sigur? Se pare că singurul rezultat al amânării este doar un sentiment deprimant de blocaj, cu care te confrunți în prezent. Hotărăște-te și renunță să tot amâni, indiferent ce alegi. Vocea ta interioară îți este un sfetnic bun și te îndruma astfel încât să mergi pe calea potrivită ție. Acum ajutorul îți vine de unde te aștepți mai puțin.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Scorpion

Încă mai visezi că cineva anume îți va aduce fericirea? Poate că acum vei dori să te oprești, căci nimeni, în afară de tine, nu îți poate aduce această stare, oricât de mult și-ar dori să o facă acea persoană. Adevărată iubire nu se manifestă prin încercarea de a rezolvă nevoile altuia, făcându-l dependent de tine, ci prin creșterea bogăției interioare și a maturității. Profită de această perioadă minunată pentru a aduce mai multă conștientă în ceea ce privește fricile tale legate de noțiunea de singurătate, abandon.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Săgetător

În această zi vei simți nevoia să împărtășești cu cei din jur iubirea, bucuria și râsul și astfel rezervele tale de energie vor spori, făcându-te să te simți cu adevărat împlinit. E timpul să faci o nouă mișcare, să ieși dintr-o situație nedorită! Universul te va susține. Fie că este vorba despre un nou job, te muți într-o altă locație, sau începi un nou proiect, ai toate instrumentele la îndemână pentru a face păși în direcția visată. Așa cum îți hrănești corpul, hrănește-ți spiritul făcând lucrurile care îți dau putere și te ajută să fii plin de viață.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Capricorn

Este o zi valorosă, pe parcursul căreia poți experimenta cu multă ușurință o stare de liniște interioară, atingând o asemenea profunzime încât tăcerea va deveni una cu universul însuși. Nu ai nimic de făcut, nici o direcție spre care să te grăbești să mergi, așa că acum alege să petreci timp cu persoanele care vor fi pe aceași lungime de undă cu pacea și bucuria ta. Simte și ai încredere în inima ta, căci Universul îți vine în întâmpinare încercând să-ți facă viață mai lină, plină de succes și mult mai frumoasă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Vărsător

Ceva nou îți iese în cale în aceste zile provocându-te să te lași sedus de fascinația necunoscutului. Planurile, hărțile, programele și organizarea sunt instrumente care nu te ajută acum. În acest moment, incertitudinea este singură cale de creștere, la fel că și confruntarea cu pericolele care apăr, sau acceptarea provocărilor neștiute. Acum e o perioadă bună să faci o lista care să-ți reamintească de toate acele lucruri din viață ta, și din lumea înconjurătoare, pentru care ești recunoscător și care te bucură.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 16 aprilie 2019 Pești

Ultimele evenimente te-au adus către acest moment în care devii deplin conștient de puterea ta interioară și capacitățile tale. Puterea cu care te manifești este alimentată de conexiunea ta cu divinitatea și adevărul tău interior, iar din acest spațiu intențiile tale căpăta viață într-un ritm alert, aducându-ți recunoaștere. Unele persoane nu se vor simți confortabil în preajma ta și vor încerca să te atragă în energia lor. Evită-le și înconjoară-te de acei oameni cu care poți comunică pe aceași lungime de undă.