Horoscopul săptămânii 13 iulie – 19 iulie 2018. Luna Nouă este susținută de Jupiter și Neptun. Schimbari si rasturnari de situatii

Luna Nouă in Rac se afla in opozitie cu Pluto si Luna Neagra. Resentimentele pot sa alimenteze luarile de pozitie, nu doar sentimentul ca ceva nu ni se mai potriveste.

Ranile mai vechi, dramele biografice isi spun cuvantul si dicteaza distanta pe care o luam fata de persoanele din familie. In plus, ripostam la ce consideram limitary de neam si intelegem sa nu ne mai supunme orbeste unor conduite pe car ele consideram retrograde.

Chiar si notiunea de respect a seniorilor ne-o insusim cu un mai mare grad de demnitate si libertate. Află ce ţi-au pregătit astrele în perioada următoare.

Berbec

Accentul perioadei se pune pe stimularea vieții domestice. Căutați soluții pentru a vă simți acasă în siguranță, pentru a vă găsi acolo confortul.

Să îmbunătățiți toate astea înseamnă de fapt îmbunătățirea lucrurilor tangibile din locuință sau îmbunătățirea relațiilor de familie. Părinții, dinamica familiei și stilul de viață sunt probleme importante în acest moment.

Taur

Aspectele astrale vor accentua nevoile intelectuale și de comunicare. Satisfacția este posibil să se realizeze prin învățare și predare.

Multe conversații, multe drumuri, multe telefoane vă așteaptă acum, însă atrag atenția la veștile pe care le primiți de la oameni. Aceștia pot fi exagerat de optimiști și mai mult să promită decât să facă.

Gemeni

Se pune accentul pe perspectivele financiare, pe statutul financiar și material. Veți încerca să găsiți variante pentru mărirea veniturilor prin extinderea resurselor.

Faceți datorii mari în timp ce achiziționați diverse obiecte, ceea ce va satisface oricum ego-ul. Rezultatele eclipsei solare din cadrul celei de-a doua case ar putea varia de la prosperitate la ruină.

Rac

Se activează dezvoltarea personală, iar recunoașterea este esențială pentru respectul de sine, dezvoltare și progres.

Recunoașterea unei slăbiciuni este la fel de importantă ca recunoașterea punctelor forte, căci nicio persoană nu poate exista fără o formă de slăbiciune. Unele native se confruntă cu crize de identitate sau au îndoieli.

Leu

Cu energiile eclipsei activând o casă a încercărilor, n-ar fi exclus ca direcția voastră să se îndrepte spre o confruntare cu temeri, cu frici, cu probleme din trecut care trebuie rezolvate, cu dorințe reprimate până acum, cu vise ori cu coșmaruri.

Aveți nevoie de o retragere, de meditație, de conștientizare că sunt situații în viață care trebuie neapărat rezolvate.

Fecioară

Timpul petrecut din când în când în izolare și singurătate n-ar fi o idee proastă.

V-ar ajuta să meditați la ce aveți de făcut în continuare pentru că, în ultima vreme, parcă ați înotat împotriva curentului, cu teamă și cu un văl pe ochi.

Eclipsa activează o casă socială, de colectivitate și prieteni, de susținători, iar interesele de grup și implicarea organizațională devin mai importante în viața voastră.

Balanţă

Poziția lui Venus, guvernatorul vostru, îndeamnă să vă concentrați asupra iubirii de sine și autoîngrijirii.

Posibil ca o furtună secretă de romantism și sentimente să vă învăluie, iar dacă vă aflați într-o relație, nu-i exclus să explorați alături de partener lucruri noi și fantezii ascunse.

Planificați pașii următori, vă asumați căile viitoare și faceți angajamente constructive.

Scorpion

Schimbări majore se anunță în următoarea perioadă pentru nativele din străinătate sau care au legături dincolo de graniță, dar și pentru studenții sau aspiranții la mediul academic. Casa în care are loc eclipsa de Soare este și una a principiilor, a filozofiilor de viață sau religiei, unde probabil se vor produce schimbări spectaculoase.

Săgetător

Poziționarea eclipsei poate aduce transformări la nivel profund, probleme intime, experiențe care-și pot lăsa amprenta sau, dacă nu, situații deosebite legate de finanțele în comun cu alții, de gestionarea banilor altora, de împrumuturi, taxe ori impozite sau de procese de partaj și moștenire.

Nu vă sfătuiesc să luați credit în această perioadă.

Capricorn

Viața personală promite să fie interesantă. Sunt posibile transformări surprinzătoare în cuplu, dar și conflicte ori izbucniri de gelozie.

Recomand totuși ca dragostea să devină o sursă de inspirație, căci este timpul să uitați dezamăgirile și, împreună cu perechea voastră, să visați și să faceți planuri. Unitatea comună a intereselor spirituale va întări relația.

Vărsător

Viața personală este activă, iar Marte în zodia voastră vă face energice, uneori chiar nerăbdătoare cu privire la dragoste. Planeta, de asemenea, introduce un element de impulsivitate.

Nu luați decizii importante în grabă, pentru că riscați să pierdeți din vedere detalii esențiale. Jupiter se află în sectorul carierei, prezentând succese și realizări.

Peşti

Soarele luminează casa iubirii, iar planeta Venus se află în casa parteneriatelor – o astfel de influență planetară poate aduce noroc.

Perioada va fi fierbinte pentru relații, deoarece sentimentelor pasionale și atracției nu aveți cum să vă opuneți. Eclipsa, de asemenea, spune că într-o relație romantică se va întâmpla ceva important.

sursa