L-ai visat pe Iisus ori pe Dumnezeu? Iata ce inseamna asta!

Apariţia Divinităţii în vis reprezintă perfecţiunea, strălucirea, bunătatea, severitatea. Mai mult de atât, în cazul în care persoana a vorbit cu Creatorul, are numai motive de bucurie, căci toate dorinţele i se vor îndeplini.

În cazul în care Dumnezeu îi întinde braţele visătorului înseamnă că îi dă binecuvântarea şi-i asigură bunăstarea. Totuşi, e posibil să primească şi apostrofări, căci conform tratatelor de specialitate, la baza lor ar sta o falsă credinţă.

De asemenea, dacă visătorul şi Tatăl ceresc stau faţă în faţă şi-i adresează o rugăminte, acesta va fi împăcat cu sine şi binecuvântat. În plus, va avea parte de prosperitate şi de o bătrâneţe frumoasă.

Conform lui Freud, renumitul psihanalist austriac, sentimentul religios, recunoscut ca parte integrantă a funcţionarii umane, reprezintă un înlocuitor al fricii de moarte. Astfel, visându-l pe Dumnezeu sau pe Iisus înseamnă a ne pune în legătură cu noţiunile de sacrificiu, de vinovăţie, de jertfă supremă.

Pentru Carl Gustav Jung, imaginea lui Iisus Hristos dintr-un vis anume reprezintă Legea ce guvernează toate forţele, altfel spus Mântuitorul este imaginea- arhetip, simbolică a lui Dumnezeu. Faptul de a-l visa pe Dumnezeu sau pe Iisus exprimă dorinţa de perfecţiune, iar acest vis este benefic, căci ne redă încrederea de a ne linişti şi de a ne elibera de frică, graţie unei mai bune apropieri de spiritualitate.

sursa: bensan.ro