„Mă numesc Gabriela, am o relație de 3 ani și în februarie am făcut nunta. Acum două zile, am aflat că sunt Gravidă, însă am o problemă foarte delicată cu soțul meu și nu știu ce să mai fac…” Foarte urât ce-i face chiar soțul ei. Ce răspuns a primit după ce a făcut publică scrisoarea:

Mă numesc Gabriela… Am o relație de 3 ani și în februarie am făcut nunta. Până să facem nunta, când aveam unele discuții, nu mă jignea și nu ridica vocea. Acum caută mai mereu ceartă și a ajuns să mă jignească. Eu i-am dat un termen să se gândească foarte bine, pentru că nu am de gând să merg așa înainte.

Noi locuim în Italia și tot aici ne-am și cunoscut… Mi-ar părea rău să se termine așa, pentru că am aflat acum două zile că sunt gravidă, dar nu îmi doresc ca la cea mai mică chestie el să facă pe nebunul. Mulțumesc.

Adela răspunde:

Dragă Gabriela,
Te susțin complet în hotărârea pe care ai luat-o. Nu te sfătuiesc să te adâncești într-o relație în care există certuri și jigniri încă de la început. Cu atât mai mult cu cât ești gravidă! Problema este că, dacă el are înclinația către a jigni și a se purta urât, asta nu va trece doar cu o amenințare. Mă tem că are nevoie să fie ținut în șah un interval mai lung, până când se decantează lucrurile.

Dacă te-ai întoarce în țară? Și să fie foarte clar că motivul este comportamentul lui. Să înțeleagă că te poate pierde, cu tot cu copil, cât e el de proaspăt însurățel. Nu e cazul să aibă impresia că îl ierți o dată și o să-l ierți așa la nesfârșit. Dar mai este un aspect: nu l-ai luat tu prea în serios? Dacă ridici glasul mai tare decât el sau dacă îl iei foarte tare la mișto, s-ar putea să renunțe la tipul acesta de compotament de frică sau din jenă. Nu te lăsa intimidată.

Dacă îți menții poziția, n-ai de ce să te temi. Până la urmă, sunteți egali. Dacă te-a jignit, îl poți jigni și tu, dar mai stilat. Să vadă cum e.

Sursa: Libertatea.ro