Mama a lăsat copiii în grija tatălui, dar când a văzut imaginile cu el i-a stat inima! E incredibil ce se întâmplă acolo, ceea ce face tatăl nu te va lăsa indiferent!

Cât de multe lucruri ne pot arăta nouă camerele ascunse…Spre exemplu ce fac oamenii atunci când cred că nimeni nu îi vede? Se zice că ceea ce face omul când nimeni nu îl vede, sau cel puțin când crede că nimeni nu îl vede, descrie deplin persoana lui. Cineva citește o carte, altcineva doarme, iar unii când sunt singuri mănâncă shaorma!

Rujeana este o mamă a doi copii minunați și a hotărât să cumpere o cameră de filmat pe care a pus-o în salon, pentru ca bunica copiilor să poată vedea ce fac copiii. Toate bune, însă într-o zi Rujeana și-a lăsat copiii cu tatăl lor, iar camera era pornită. Ceea ce a surprins camera este încântător.

Tatăl a intrat în cameră când fiica lui cânta și dansa în fața televizorului. Ce a făcut el în acel moment? Nici nu-ți trece prin cap. El a început să cânte și să danseze împreună cu fiica sa, de parcă ar fi de o vârstă cu ea. Cât de frumos… Rămâne doar să ne imaginăm ce s-a gândit soacra lui când și-a văzut ginerele în asemenea ipostază

Dacă și tu ai apreciat ceea ce face acest tată împreună cu fiica lui, atunci dă mai departe prietenilor!

Dar soțul tău cum își petrece timpul cu copiii voștri când tu ești plecată?

Sursa: perfectmedia.tv

sursa