Momente grele pentru familia Gabrielei Cristea, ce se petrece în casa vedetei după ce a născut. Nimeni nu se aștepta la așa ceva: ,,Noroc cu Tavi, dacă nu ar fi el…”

Garbiela Cristea pare să fi descoperit, de când și-a adus fetița acasă, că nu e deloc floare la ureche să fii mamă! Acest lucru mai ales fiindcă în primele luni de viață ale oricărui copil, mama trece cu siguranță prin cele mai grele momente, iar acum pe acestea le resimte și Gabriela, din plin!

O sursă apropiată familiei a declarat jurnaliștilor de la spynews.ro: ,,Noroc cu Tavi, dacă nu ar fi el, cred că ar fi, cu adevărat, dramatic (…) Tavi este responsabil cu tot ce înseamnă îngrijirea micuței. Și, chiar dacă este, probabil, și el obosit, nu o arată, ci dimpotrivă, are grijă ca Gabriela să nu resimtă efectele nașterii, să nu fie deprimată. Este un tată dedicat cum nu am mai văzut”.

Motivul pentru care Tavi și-a intrat în rolul de tată atât de puternic este acela că Gabriela este epuizată așa cum nu a mai fost niciodată. Deși fetița ei este un mic îngeraș și este destul de cuminte, are nevoie, la fel ca toți copiii de vârsta ei, de o atenție extraordinară, zi și noapte.

Mai ales că nu este vorba de ,,încă un copil”, ci despre minunea pentru care Gabriela Cristea s-a luptat timp de 10 ani. Norocul ei este aclea că Tavi, soțul său, pare mult mai mult decât dispus să se achite de îndatoririle de tată, care includ, prin altele, și trezitul din două în două ore, noaptea.

Se pare că Tavi Clonda este cel care îi face băiță Victoriei, cel care pregătește biberoanele sterilizate, și lăpticul. Cu astfel de părinți atât de grijulii, micuța Bella Victoria Margot Clonda va avea cu siguranță o viață fericită!

Sursa: spynews.ro

Loading...