Nu mai putea să citească, era dezorientată. Au dus-o de urgență la spital, dar medicii s-au crucit când au văzut: „Doamnă, e în creier și crește de 26 de ani!” Ce avea femeia în cap e halucinant

Yamini Karanam n-avea nici cea mai mică idee că putea avea o soră geamănă. Problemele ei au început în momentul în care a început să aibă dificultăți în a citi, a înțelege, dar și o stare de confuzie generală, lucruri care nu i se întâmplaseră niciodată până atunci.

Specialiștii s-au contrazis multă vreme în ceea ce privește cauza, dar în cele din urmă s-a dovedit că era… Sora ei geamănă! Femeia se referă la tumora care i-a fost în cele din urmă extrasă pe cale chirurgicală, drept: „Sora mea malefică care m-a torturat timp de 26 de ani”.

Tumora lui Yamini era un teratom, acesta s-a format din staturile care nu s-au putut forma bine. Astfel că, în loc să avem un ovul fertilizat care să se separe în două părți ce vor deveni gemeni, unul este absorbit în celălalt. Majoritatea acestui tip de tumori sunt formate din țesut nestructurat de la anumite organe specifice. Unele conțin elemente precum păr, dinți sau os, iar în cazuri și mai rare, organe întregi, însă fără un corp la care acestea să se poată atașa.

Tumora femeii nu era canceroasă, ceea ce înseamnă că, în cele din urmă, geamăna ei malefică nu i-a făcut atât de mult rău. Geamănul embrionic din creierul tinerei era complet, avea atât păr, cât și dinți și oase. Lăsată netratată, o astfel de boală poate deveni fatală.

CITEȘTE ȘI:

Fiica ei i-a făcut cadou o cutie cu o singură sămânță de mac în interior. Femeia nu a știut ce să creadă, își bătea joc de ea? Dar când și-a dat seama ce se întâmplase de fapt a început să plângă în hohote!
O poveste cum rar se mai poate întâlni! Un clip care a fost postat în urmă cu doar câteva zile a devenit viral rapid, tocmai fiindcă povestea este una foarte specială. În clip fiica îi dăruiește mamei o cutie cu o sămânță de mac în interior. Gestul i s-a părut femeii bizar, însă când a aflat explicația, mama și-a dat seama că este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi vreodată.

Partenerul de viață al tinerei a filmat întreaga scenă: după ce mama primește cutia, o inspectează cu atenție, la prima vedere pare a fi goală. Însă când privește mai atent observă că înăuntru se zărește ceva foarte mic. Neavând ochelarii la ea, este nevoită să ghicească. Este o sămânță de mac? Mama fetei a ghicit corect, însă nu și-a putut da seama ce poate însemna un astfel de cadou. Poate că fiica plănuia să facă brioșe cu mac?

Acesta este momentul în care fiica îi dezvăluie mamei sale adevărata semnificație a seminței de mac, spunându-i: „Atât de mic este nepotul tău acum”.

Ce se întâmplă în continuare este unic, viitoarea bunică începe să plângă de bucurie, dar asta nu e tot. Te invit să urmărești toată întâmplarea în clipul de mai jos:

sursa: femina.ro