„Pe patul de moarte soția mi-a spus ultima dorință în lacrimi: să ud zilnic florile. Abia peste zeci de ani, când le-am mutat am înțeles de ce și am început să plâng în hohote, am crezut că e o glumă, dar…”

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este întotdeauna greu, dacă nu aproape imposibil, de suportat, mai ales după o viață de om trăită alături de acea persoană. De acest lucru s-a convins un bărbat din Johannesburg, imediat după ce soția sa a fost răpusă de cancer. Însă peste ani de zile, bărbatul va avea surpriza vieții sale, ultima surpriză pe care soția decedată i-o făcuse.

Înainte de a muri, femeia i-a împărtășit soțului ultima sa dorință: ea și-a dorit extrem de mult ca plantele din baie să fie îngrijite chiar și după moartea ei, din acest motiv și-a rugat soțul să promită că le va uda zilnic.

Bărbatul a luat ultima dorință a soției foarte în serios, și zi de zi a udat plantele din baie, acest lucru s-a întâmplat timp de ani de zile, iar omul avea grijă ca plantele să arate întotdeauna perfect.

Surpriza a venit abia peste câțiva ani, atunci când bărbatul a decis să se mute din casa în care locuise alături de soția sa. Pentru că plantele din baie îi aduceau aminte de iubirea vieții lui și pentru că îi făcuse o promisiune pe patul de moarte, bărbatul nu a vrut să se despartă de ele.

Dorind să le împacheteze pentru a le transporta în siguranță, bărbatul a avut parte de o mare surpriză. Mai exact, acesta a constatat că florile pe care le-a udat în fiecare zi erau, de fapt, din plastic și că totul a fost doar o glumă din partea soției.

Această descoperire l-a făcut să lăcrimeze, apoi să râdă în hohote și a realizat că la baza dorinței a stat intenția soției de a-l face să râdă și să uite de tristețea provocată de moartea ei, potrivit avantaje.ro.

Sursa: antena3.ro

CITEȘTE ȘI:

A început să urle când a deschis două lăzi frigorifice cumpărate cu doar 500 de lei. Credea că a făcut afacere mare, dar când le-a adus acasă a început coșmarul: „Ca în iad! Sunt 40 și sunt moarte!”

Un bărbat cunoscut doar sub numele de Carlos a participat la o licitație și a crezut că a dat lovitura după ce a cumpărat două lăzi frigorifice cu numai 150 de dolari, adică aproximativ 500 de lei. Lăzile păreau noi-nouțe, înghețau bine, funcționau perfect, ba chiar au fost și transportate acasă la el pe gratis.

Totuși, nu a durat mult până când bărbatul a sunat îngrozit la poliție. Acesta deschisese lăzile și, spre oroarea lui, a văzut ceva ce nimeni nu ar trebui să vadă: în lăzile frigorifice erau aliniate și puse la păstrare aproximativ 40 de pisici moarte, dintre care una fusese jupuită și aranjată pe o tavă de aluminiu, lăsând privitorilor motive infinite și libertate maximă în ceea ce privește imaginația.

Pisicile fuseseră aranjate cu mare atenție, una peste cealaltă, după ce fuseseră înfășurate pe rând în hârtie și puse în pungi de plastic. Cadavrele pisicilor au fost luate și duse pentru a li se face necropsia, cauza morții lor încă nu a fost stabilită.

După mai multe investigații, poliția a descoperit că lăzile frigorifice aparținuseră unei femei în vârstă de 66 de ani.

sursa: femina.ro