Realitatea incomodă: toate gesturile bărbaților pe care trebuie o femeie să le știe, deși dor

De multe ori, tinzi să ai o percepție eronată față de bărbatul din fața ta. Poate fi pentru că ești îndrăgostită sau pentru că realitatea e prea dură, așa că subconștientul tău alege să ignore semnele. Nu e ceva sănătos și de multe ori e bine să știi exact la ce te uiți, ca să nu fii dezamăgită pe termen lung.

O relație instabilă sau „liberă” înseamnă că unul din parteneri nu vrea încă să se lege de tot. Bărbații fac asta pentru că nu sunt pregătiți pentru ceva serios, așa că migrează, testează terenul până știe exact ce vrea. Tu, dacă vrei ceva serios, nu te aștepta ca el să se liniștească pentru tine.

Nu orice gest drăguț e din dragoste. Când te îndrăgosteşti, interpretezi orice gest ca pe unul romantic. S-ar putea ca el să fie doar amabil și politicos cu tine.

Fapte, nu vorbe. Degeaba îți promite luna de pe cer și declară că face și drege, dacă faptele lui nu reflectă asemenea intenții. Se numește amăgire și va continua atâta timp cât tu îi permiți.

„Te iubesc, dar nu sunt pregătit pentru ceva serios” este o vrăjeală. Nu poți iubi pe cineva și în același timp să nu-ți dorești o relație reală. Este o metodă clasică prin care bărbatul se asigură că vei fi disponibilă mereu.

„Ochii care nu se văd se uită” este o vorbă clasică, dar mereu de actualitate. Relațiile în care vă vedeți foarte rar, respectiv cele la distanță, sunt de cele mai multe ori sortite eșecului. Femeile sunt de regulă mai atașate decât bărbații. Chiar dacă ești fidelă și te simți în stare să te implici într-o asemenea relație, nu te aștepta ca el să fie la fel.

Compromisurile pentru el trebuie să aibă o limită. Uneori, el îți va spune să renunți la unele lucruri importante, cum ar fi prieteni, familie, activități. În același timp, el nu va fi dispus să o facă pentru tine.