REVOLTA unei mame la adresa ministrului Educației: „Ghiozdanul copilului meu cântărește 25% din greutatea lui! Tu nu vii cu geantă de 25 de kg la minister”. Inspectoratul Școlar face verificări

Dacă v-ați întrebat vreodată cât cântărește ghiozdanul unui copil, acum aveți răspunsul. Ghiozdanul unui copil aflat în clasa I, cântărește 25% din greutatea copilului.

Nicoleta Vaia, mama lui Ianu, reclamă dur, într-o postare pe pagina personală de Facebook, greutatea pe care fiul ei trebuie să o ducă în spate în fiecare zi.

Ghiozdanul fiului ei, elev în clasa I, cântărește 4 kg, reprezentând 25% din greutatea copilului.

„Ghiozdanul lui Pralea al meu de-i zice Ianu are 4 kg, adică 25% din cât cântărește el și e doar clasa I. Să-ți explic: de luni merge cu o coală A4 la el. Atât. Asta pentru tu nu vii cu geanta de 25 de kg la minister și nici tembelicus ember care au decis asemenea inepții. Dacă ai altă opinie, dragă Genunche, îți zic să mi-a zis că-l doare spatele, pentru mine asta echivalează cu <jumătate din Univers e muci și pulbere>”.

Ianu a venit pe lume în condiții greu de imaginat pentru oricine, astfel că Nicoleta, este dispusă să mute munții din loc, după cum spune chiar ea, atunci când vine vorba despre copilul ei.

„Pentru el am mutat munții să-l salvez, gen Himalaya, că Anzii sunt soft, adică e singurul vindecat din România cu boala lui și nici în lume situația nu-i prea veselă. Dacă vrei o combinație perfectă de leoaica-tigroaica-scorpie-anaconda, îndrăznește să zici ceva!”

Nicoleta este de adevărat o „mamă leoaică” care ar face absolut orice pentru fiul ei, Ianu. În urmă cu aproape 7 ani, după 117 ore de travaliu, urmate de o cazariană „pe viu”, Nicoleta l-a adus pe lume pe Ianu.

În urma reclamațiilor făcute de Nicoleta privind greutatea ghiozdanului și a faptului că în școli nu există dulapuri în care copiii să-și poată lăsa rechizitele, Inspectoratul Școlar București urmează să facă verificări.

„Menţionăm faptul că, în zilele imediat următoare, inspectorii şcolari vor face verificările de rigoare care să certifice adevărul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia şi, după caz, vor iniţia toate demersurile necesare pe langă autoritările locale, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de şcolarizare pentru elevii din Municipiul Bucureşti”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Școlar București.

Postarea mamei:

Loading...