S-au născut lipite și nimeni nu le dădea nicio șansă, dar acum, după doi ani de la naștere, au devenit celebre, sunt fetițele unice care au uimit planeta, e incredibil cum arată!

Când Jill Richards a mers să-și facă o ecografie de rutină, în 2016, nu avea idee că va astfel va începe o călătorie stresantă și dureroasă. Procedura a dezvăluit că era însărcinată cu gemene, iar de obicei părinții sunt fericiți când primesc astfel de vești, însă fetele ei erau siameze, lipite la nivelul cavității toracice.

Imediat femeia a mers acasă, la soțul său și la cei doi băieți, și s-au mutat pentru a fi mai aproape de un centru de pediatrie. Între timp, o echipă de medici deja se pregătea pentru nașterea aceasta dificilă, dar și pentru sarcina complicată de a separa fetele.

Jill le-a născut pe Anna și Hope în decembrie 2016, nașterea a fost un succes, dar cele două împărțeau același perete al pieptului, aveau aceeași diafragmă și același ficat, în plus, inimile lor erau conectate prin rețele de vase de sânge care trebuiau tăiate!

A fost nevoie de o echipă de 75 de doctori și de o operație-maraton de șapte ore, dar în ciuda îngrijorărilor, a fost un succes! Unul dintre medici povestește că mama celor două a îzbucnit în lacrimi în momentul când fetele au fost separate: „Ne-am gândit și ne-am rugat pentru momentul ăsta timp de doi ani. e un sentiment de nedescris să ne uităm la fetele noastre în paturi separate”, a declarat ea.

După 428 de zile petrecute în spital, la doi ani de la naștere, cele două fete au putut fi luate acasă. Iată mai multe imagini cu aceste fetițe ce sunt adevărate supraviețuitoare:

sursa: femina.ro

CITEȘTE ȘI:

Ea e singura femeie din tot zodiacul care poate fura inima oricui, este cea mai iubită dintre zodii. Alături de ea vei avea parte de cele mai frumoase clipe…
Această zodie face totul după bunul plac și nu are deloc tendința de a lua exemplul altor persoane. Poate că multă lume nu o înțelege, însă acest lucru nu o împiedică să-și atingă scopurile pentru că are mare încredere în ea.

Viața alături de ea este o continuă provocare: alături de această zodie vei avea parte de cele mai frumoase momente din viața ta, însă vor exista și situații complicate. Această zodie face pe toată lumea să-și dorească mai mult și reușește de fiecare dată să provoace curiozitatea celor din jur.

Deși este o fire pașnică, în momentul în care o calci pe coadă este în stare să se răzbune în cel mai crunt mod. O relație cu această femeie nu va fi ușoară, însă va fi cu siguranță diferită de orice relație pe care ai avut-o până acum.

Această zodie vede dincolo de aparențe: femeile născute sub acest semn zodiacal au o intuiție puternică și au capacitatea să vadă dincolo de aparențe. Indiferent ce relație ai cu ea, această femeie te va vedea așa cum ești și nu ai cum să te dai drept altcineva pentru că-și va da seama imediat.

Știe exact cum să citească oamenii și simt mereu ceea ce se află în sufletul celor din jur fără să fie nevoie de vorbe. În plus, aceste femei îi pot influența foarte ușor pe cei din jur dacă își doresc acest lucru, deci obțin mereu ceea ce-și doresc. Spre deosebire de alte zodii, aceasta va spune mereu ce gândește și nu se va ascunde după degete nici atunci când adevărul este extrem de dureros. Urăște bârfa și nu suportă oamenii care nu spun în față ce simt.

Obțin mereu ce își doresc? CATEGORIC! Fie că este vorba despre viața sentimentală sau despre cea profesională, aceste femei obțin ce-și doresc de fiecare dată. Nu așteaptă ca cei din jurul lor să ia decizii pentru ele, ci acționează de fiecare dată cum simt. Poate că ți-a dat și tu seama despre ce zodie este vorba și poate că te-ai regăsit în multe aspecte prezentate mai sus. Este vorba despre femeile SCORPION!

Sursa: a1.ro