Trei prieteni neobisnuiti. Povestea superba, dar trista, din spatele acestei fotografii

Un leu, un tigru si un urs se plimbau impreuna. Suna a inceput de banc, dar nu este! De fapt, este vorba despre trei foarte buni prieteni in viata reala.

Cele trei animale impartasesc un trecut trist. Acestea au fost salvate de la moarte in urma cu aproape 15 ani, iar de atunci sunt de nedespartit.

Cei trei au fost salvati pe cand erau doar niste mici pui din casa unui traficant de droguri din Atlanta, Georgia. Acesta supunea animalele unor tratamente dure, iar ele isi gaseau alinarea stand impreuna.

Din nefericire, leul Leo a murit in urma cu mai putin de o luna

Shere Khan, tigrul, si Baloo, ursul, au ramas acum sa-si tina companie unul celuilalt.

Citeste si:
Iată până unde poate merge loialitatea unui animal! Acest câine refuză să înțeleagă că stăpânul său a murit

E maroniu, rasă comună și e posibil ca printre strămoșii săi să se fi aflat și un câine lup. Altfel, nu se deosebește cu nimic de un câine de pe stradă: privire blajină, dar tristă, coada ușor ascunsă între picioare, mai ales de când e singur, urechi turtite, parcă devenite inutile.

Întreaga sa înfățișare denotă tristețea. Tristețea de a nu-și mai găsi stăpânul, de a nu se mai putea lungi lângă el, de a nu-l mai putea atinge ușor cu botul, pentru ca apoi să ofteze ”a bine” și să se culce. De câteva luni e trist. De când o ambulanță l-a luat de pe stradă pe stăpânul său în vârstă de 59 de ani, după ce a fost înjunghiat într-o altercație. A urmărit ambulanța preț de câțiva kilometri și a ajuns la ușa prin care stăpânul său, un suflet al străzii, ca și el, a intrat. Însă niciodată nu l-a mai văzut ieșind. A murit fără șă-și ia rămas bun de la el.

Și a venit constant, din octombrie anul trecut, la spitalul din San Paolo, Brazilia. Privire tristă, coadă plecată, botic avid să descopere mirosul stăpânului. În van.

Dacă la început a fost ignorat de personalul medical, în cele din urmă, impresionați de devotamentul câinelui, angajații au decis să-l ajute.

Inițial, a fost lăsat să stea lângă spital, unde a primit apă și hrană. Însă timpul trecea, iar câinele era în aceeași stare, suferind vizibil după stăpânul său. Așa că angajații spitalului au decis să-l ducă la un adăpost, să-i schimbe viața. Foarte curând o persoană s-a arătat interesată să-l ia acasă. Acesta ar fi putut fi sfârșitul poveștii. Însă până să ajungă în casa noului stăpân, câinele fără nume a reușit să evadeze. Și unde era să meargă decât în singurul loc în care spera că-și va găsi stăpânul, la spital?

Povestea sa, cumva neterminată, pentru că nu se mai știe nimic de soarta câinelui în prezent, a devenit virală, mai ales după ce o braziliancă, Christine Sardella, a postat pe Facebook câteva fotografii cu câinele, însoțindu-le de îndemnul: ”să învățăm de la animale”.