Valentine’s Day 2019. 3 Zodii care vor fi singure pe 14 februarie de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day 2019. Zodii care vor fi singure pe 14 februarie
Valentine’s Day 2019. Din nefericire, Ziua Îndrăgostiților nu prinde pe toată lume într-o relație. Unele zodii au șanse mari să rămână singure, cel puțin până pe 14 februarie, sau să se despartă între timp. Află dacă zodia ta se este printre cele ghinioniste.

1. Horoscop Valentine’s Day 2019. Zodia Berbec
Zilele de 13 și 14 februarie se află sub semnul conflictului, motiv pentru care nativii Berbec trebuie să fie mai rezervați. Începe să le sune tot mai bine ideea de a face din Ziua Îndragostiților motiv de a se vedea cu prietenii și de a mai face planuri pe plan profesional.

2. Horoscop Valentine’s Day 2019. Zodia Scorpion
Unele lucruri se pot schimbă radical din punct de vedere amoros pentru Scorpion, mai ales din 15 februarie. Ziua Îndrăgostiților va fi, așadar, una plină de neliniște. Vor realiza că sentimentele nu sunt 100% reciproce și că de cealaltă parte are alte intenții. Acești nativi vor fi nevoiți să își definească bine relația.

3. Horoscop Valentine’s Day 2019. Zodia Rac
Ei vor conștientiza că eforturile pe care le fac pentru închegarea relației nu sunt de ajuns. Vor realiza că sentimentele nu sunt reciproce și că partenerul/a are alte intenții. Dacă vor să elimine suferință, Racii trebuie să pună piciorul în prag. După dată de 14 februarie, Racii care trec peste.

Te-ar putea interesa si: Anul 2019 este un an perfect pentru cateva zodii

Patru zodii vor avea parte de un an perfect în 2019. Află ce prezic astrele pentru anul 2019 și care vor fi cele mai favorizate zodii ale horosopului din toate punctele de vedere.

Horoscop 2019. Zodia Scorpion

Pentru Scoprioni, anul 2019 se anunță un an al călătoriilor și al dezvoltărilor personale prin cunoașterea unor oameni și a unor culturi noi. Va fi anul când talentele ascunse și neexprimate vor ieși la iveală minunandu-i pe toți cei din jur.

Scorpionii vor simți o energie puternică pe care o vor canaliza către părțile profesionale și intime.De asemenea, în planul iubirii, anul 2019 se arată a fi unul puternic, mai ales în luna august.

Horoscop 2019. Zodia Gemeni

Sunteți pregătiți pentru un an extraordinar? Persoanele născute în Zodia Gemeni vor începe anul 2019 în forță.

Acesta va fi un an favorbail pentru voi în toate aspectele: este anul când puteți să faceți planuri importante cum ar fi să vă lansați propria afacere, să vă luați o casă a voastră sau să vă căsătoriți. Va fi anul unui nou început!

Veți observa cum în toate aspectele vieții, în cel profesional, financiar sau relații, lucrurile par să se aranjeze de la sine, în modul cel mai benefic vouă.

Horoscop 2019. Zodia Fecioară

Începe să te pregătești pentru un an plin de oportunități. Nu rata nicio ocazie pentru a te face remarcat! Noile oportunități vor fi resurse pe care le vei descoperi și care te vor ajuta mai ales în plan profesional!

Starea voastră mentală și fizică, dragi nativi în Fecioară, va fi foarte bună, vă veți șimți energizați și însuflețiți de idei productive în plan financia

Horoscop 2019. Zodia Sagetator.

Cu Jupiter intors acasa, sagetatori vor avea un an de poveste. 2019 este darul lui Jupiter pentru copiii sai. Cei născuți sub acestă Zodie controlată de Jupiter, sunt adesea ambițioși și încrezători în forțele proprii.

Optimismul și personalitatea lor calmă îi ajută să facă față chiar și celor mai dificile situații. Astrele arată clar că orice Horoscop al Săgetătorului pe 2019 va fi unul de succes.

Nu doar în carieră. Persoanele care au căutat compania celor de sex opus acum este momentul favorabil pentru acest lucru.

Începutul anului 2019 se va desfășura în principal în jurul vieții profesionale a Sagetătorului. Datorită energiei pozitive din această perioadă, nu vei duce lipsă de idei interesante.

În acest an, Săgetătorii vor culege roadele muncii lor de până atunci. Va fi o perioadă a bucuriei, marcată de multe călătorii, petreceri, flirt și dragoste.