Zilele periculoase ale lunii august. Ce nu este bine să faci

August are o influență puternică din punct de vedere astral, astfel încât starea ta de spirit poate fi modificată în funcție de aspecte pe care nici măcar nu le bănuiești. Modul în care se aliniază planetele contibuie din plin la aceste lucruri. Iată zilele în care ar fi bine să ai mai multă grijă la relațiile interumane.

11 august

Eclipsa parțială de Soare este ea însăși un fenomen neplăcut din punctul de vedere al astrologilor, care s-ar putea manifestă prin senzații de sfârșeala și neputință, adică printr-o scădere a puterilor. Este de preferat că în această zi să nu întreprindeți acțiuni riscante – oricum rezultatele lor nu va vor încânta. Singură varianta normală: limitați-va la activitatatile de rutină, fără a încerca să ieșiți din cadrul lor.

16 august

Combinația dintre Marte și Luna, care domină această zi, amplifică efectele negative ale acestor două planete protectoare. Adică vor fi prea multe emoții exagerat de pesimiste și incontrolabile. De aceea, nu trebuie să luați hotărâri pe linie de afaceri. În plus, evitați în măsură posibilităților, orice conflict.

20 august

Singurul element care va umbri eceasta zi este o puternică furtună magnetică. De gradul 4 sau 5. Prin urmare, persoanele meteodependente trebuie dinainte să se pregătească pentru acest eveniment, organizându-și treburile astfel încât să le îndeplinească „fără să gândească”, automat.

26 august

Luna plină. Problema este că se va află în Pești. Iar combinația dintre Luna activă și Pești extrem de sensibili nu anunță decât necazuri. Care pot apărea atât în relațiile dintre oameni, cât și la serviciu prin scăderea capacității de muncă. În general, este de preferat că orice hotărâre sau soluție la chestiuni care țin de partea financiară a vieții dumneavoastră să fie amânate pentru vremuri mai bune.

Sursa: zodiata.com

Citeste si: Cele mai norocoase zile pentru toate zodiile in luna august

Ei ne oferă și în luna august datele cele mai importante, când astrele sunt favorabile și vom avea succes în tot ceea ce ne dorim. Iată care sunt acestea.

Cele mai norocoase zile din august

17 august, promisiuni, dragoste și prietenii

Ziua de vineri, 17 august, va fi o zi deosebită, cu multe împliniri și multă dragoste. Poate fi ziua în care mulți nativi vor găsi dragostea sau vor face o cerere în căsătorie.

Poate fi ziua în care ne putem face prieteni noi, oameni pe care ne putem baza pe viitor. Poate fi și ziua în care vom participa sau vom organiza o petrecere sau o aniversare deosebită. Pentru cuplurile căsătorite este o zi specială, legată de noi planuri de viitor.

O zi a surprizelor pe 23 august

Joi, 23 august, este o altă zi din cele mai norocoase zile ale lunii august. Aceasta va aduce surprize, dar mai ales petreceri și distracție.

Va fi o zi a prietenilor, sărbătoriților și evenimentelor fericite. Dacă vrei să ai o reuniune fericită cu familia sau prietenii tăi din trecut, alege ziua de 23 august. Pe de altă parte, este o zi excelentă pentru cei care își caută locuințe și au nevoie să se mute într-o casă mai bună.

Sâmbătă, 25 august, împliniri și câștiguri

Este mare sărbătoare creștină pe 25 august, dar și în calendarul chinezesc este o zi deosebită. Conform horoscopului chinezesc, 25 august este o zi a marilor împliniri, mai ales pentru cei care au pierdut mult în viață și au nevoie de dragoste, de recunoaștere și recompense pentru a merge mai departe.

Citeste si: Cele trei zodii norocoase care vor străluci în luna august

Din ce în ce mai multă lume este interesată și chiar pasionată de astrologie, zodii și alte detalii legate de acest domeniu foarte controversat. Astrologii sunt de părere că în luna august urmează o perioadă destul de tensionată pentru majoritatatea zodiilor.

Excepție de la regulă vor face doar 3 zodii care vor avea parte de foarte mult noroc, în comparație cu restul semnelor zodiacale. Despre ele vom și vorbi în articolul care urmează.

Leu
Nativii din această zodie vor avea ocazia în timpul lunii august să își manifeste calitățile pe care le au atunci când trebuie să o facă pe detectivii. Anume în săptămânile care umrează cei din zodiac Leu vor reuși să înțeleagă niște lucruri la care s-au tot gândit până acum pentru că ele îi frământau foarte mult.

După ce vor rezolva toate misterele care i-au înconjurat, cei născuți în zodiac Leu vor reuși în sfârșit să se liniștească și să se bucure de viață cu adevărat. Dacă e să analizăm relațiile de dragoste ale acestor nativi, atunci vom observa că aceștia vor fi destul de egoiști își își vor ignora destul de mult partenerii de cuplu.

Ar fi cazul ca ei să solicite nevoia de spațiu personal pentru rezolvarea problemelor importante care nu au legătură cu relația lor. Nativii care nu sunt implicați în relații de dragoste nu vor cauta să schimbe ăn luna august acest aspect și totuși ei nu vor trece neobservați de ochii admiratorilor sau a admitratoarelor.

Legat de domeniul muncii lucrurile continua să fie la fel de bune doar că nu vor avea loc evenimente care să grăbească schimbările positive.

Săgetător
Săgetătorii intră în luna august după un lung șir de evenimente mai neplăcute care i-au făcut pe acești nativi să se îngrijoreze chiar și pentru detalii care nu contau în mod normal.

Dar din fericire norii negri se vor risipi, va ieși soarele și pe strada Săgetătorilor și în acest fel vor avea și ei șansa să respire ușurați și să se bucure de fiecare zi, de parcă ar fi ultima.

Luna august este un mai potrivită pentru Săgetătorii care nu au obligații de familie și nici parteneri stabili. Ei vor reuși într-un timp foarte scurt să cunoască o mulțime de oameni cu care vor lega povești frumoase, dar care nu se vor materializa în ceva de durată foarte repede.

Pe cei din zodiac Săgetător îi așteaptă vești bune și la capitolul serviciu. Ei vor avea o perioadă foarte bună la birou, doar că lucrurile nu se vor întâmpla foarte repede, va fi nevoie de foarte mult efort din partea lor.

Lista de zodii norocoase se încheie cu Vărsătorul.
Ei vor începe în sfârșit să nu mai fie atât de independenți și vor avea de câștigat de fiecare dată atunci când vor asculta de sfaturile celor din jur. Luna august vine pentru Vărsători cu foarte multă încredere în propriile forte și cu reușite pe toate planurile.

Cei care sunt implicați în relații de dura vor decide să își oficializeze legătura. Vărsătorii vor fi mai eficienți în luna august dacă se vor concentra pe proiecte de grup și nu pe cele individuale.